Setari Cookie-uri

Șapte semne că îngerii tăi păzitori se află în preajmă

Lumea vizibilă și invizibilă se află într-o permanentă comunicare și conexiune. Ființe de lumină, aflate pe o treaptă evolutivă superioară, ne asistă în permanență în procesul nostru de ascensiune. Printre acestea se află și îngerii noștri păzitori. Uneori, ne dau semne concrete ale prezenței lor în preajma noastră.

Ingeri pazitori

1. Modificarea subită a temperaturii

Camera în care te afli se poate încălzi sau răci în mod inexplicabil. Vibrația îngerilor poate încetini sau accelera moleculele din aer, ducând la o schimbare a temperaturii. Fiți atentă la ceea ce facei sau gândești și ascultă ceea ce îți este comunicat.

2. Mirosuri parfumuri deosebite, inexplicabile

Te-ai aflat vreodată acasă sau într-un loc pustiu în care mirosurile aleatorii nu prea apar însă ție ți s-a întâmplat să simți un parfum uimitor? Dacă simți o mireasmă neobișnuită și foarte plăcută, care nu are nici o legătură cu mediul înconjurător, este posibil ca un înger să fie foarte aproape. Mirosul este un simț puternic, care are legături strânse cu memoria. Ce ai mirosit? La ce anume te-a făcut să te gândești?

Citește și:

3. Șoapte, murmure

Deși uneori indică nebunia, în acest context, un lucru bun! Este un semn că ești deschisă la mesajele universului în timp ce alții rămân închise. Ascultă-le dar ascultă-ți și intuiția.

4. Diferite lumini colorate

Să vezi raze de lumină în jurul tău reprezintă un indicator clar al prezenței îngerilor. Poți observa scântei de lumină sau deveni foarte conștientă de umbrele din jurul tău. Nu-ți fie frică. Îngerii nu vor să îți facă rău. În mod normal, acest semn înseamnă că încearcă să ia legătura cu tine dintr-un plan superior.

5. Pene

Găsești tot timpul pene în jurul tău, fără să le cauți în mod special? Acesta este un semn că îngerii sunt aproape și îți acordă atenție.

Citește și:

Semne ca ingerii tai pazitori se afla prin preajma

Sursa Foto: Shutterstock/ By PlusONE

6. Comunicarea prin vise

Este posibil să nu îți amintești visul, dar la trezire te vei simți mai ușoară, mai puternică și mai sigură pe direcția ta în viață.

7. Te simți ca și cum te urmărește cineva

Senzația este de regulă însoțită de un sentiment de încredere și dragoste. Dacă ești singură și simți că cineva se află în cameră cu tine dar nu îți este frică, ascultă-ți instinctul. Ingerii tăi păzitori încearcă să te protejeze.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Marina Shin

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.