Setari Cookie-uri

Șase pași pentru a te împrieteni cu Universul

Drumul vieții poate fi ușor și lin sau anevoios și plin de gropi. Depinde de tine pe care apuci. Iată șase pași care îi vor permite Universului să lucreze cot la cot cu tine, ca un prieten bun, și să te ajute să îți împlinești visele.

Rolul de co-creator

Sursa Foto: Shutterstock/By Jozef Klopacka

1. Asumă-ți rolul de co-creator. Atunci când treci de la mentalitatea de ”mi se întâmplă” la cea de ”fac să se întâmple”, ai mai multă energie și motivație pentru a acționa. E ca și cum dintr-o dată ți-ai dat seama că ai trăit într-o închisoare imaginară.

2. Începe cu tine însăți. Indiferent de ceea ce pui pe vision board - că este vorba de partenerul de vis, de un job mai bine plătit sau de o mașină, acționează mai întâi în interiorul tău. Asigură-te că nu există credințe limitative, gânduri limitative, semnale mixte care să îngreuneze manifestarea rezultatului dorit și să transforme totul într-o luptă.

3. Păstrează-ți concentrarea și focusul. Acolo unde este atenția ta este și energia. De aceea este foarte important să nu te lași distrasă de probleme minore, de ceea ce spun alții, de circumstanțele exterioare. Ai puterea de a-ți crea mediul ambiant propice, să ți alegi gândurile și acțiunile în așa fel încât să ai susținerea necesară pentru a nu te abate de la drum.

Citește și:

4. Nu te raporta la trecut (mai mult decât e necesar). Am întâlnit pe cineva care mi-a spus că interpretează realitatea prin prisma experiențelor trecute. Majoritatea oamenilor fac asta. O atitudine care poate fi de ajutor atunci când vine vorba strict de supraviețuire (nu pune mâna în foc pentru că te arzi) dar se poate transforma într-o cutie mică și incomodă în care repetăm aceleași experiențe la nesfârșit. Decide că de azi experiența ta de viață va fi alta, vindecă ce e de vindecat și acționează diferit decât ai făcut-o până atunci.

Rolul de co-creator

Sursa Foto: Shutterstock/By Nejron Photo

5. Evită generalizările. Fiecare persoană este unică în felul ei chiar dacă avem trăsături comune ca rasă umană. Prin urmare, evită clișeele, păstrează-ți inima deschisă și observă cu atenție fiecare persoană nouă care apare în viața ta.

Citește și:

6. Practică detașarea. Detașarea - și nu nepăsarea este una dintre cheile esențiale către o viață plină de bucurie Atunci când nu te mai agăți de situații, persoane, locuri și rămâi deschisă, îți este ma ușor să accepțis schimbarea și să te bucuri de fiecare nouă experiență.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Nejron Photo

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.