Setari Cookie-uri

8 motive pentru a-ți asculta inima

Atunci când ne urmăm inima, viața curge. Pentru că doar atunci nu există semințe de îndoială iar vorba, gândul și fapta ne sunt în armonie. Iată alte opt motive pentru a-ți asculta inima.

Opt motive pentru a iti asculta inima

1. Începi să înveți noi lucruri interesante și îți descoperi noi pasiuni

În sfârșit, capeți curajul să faci acele lucruri pe care ți-ai dorit întotdeauna să le facei însă ai găsit pretexte să le eviți. Poate fi vorba de a te înscrie la un curs de pictură sau a pleca într-o călătorie într-o țară îndepărtată.

2. Te eliberezi de trecut

Privești din ce în ce mai puțin în urmă, ești în prezent și ai încredere în viitor. Renunți la lucrurile care nu îți mai servesc pentru a face loc unor lucruri pe care inima ta le cere.

3. Renunți la tot ceea ce este toxic în viața ta

Calea iubirii spală orice toxicitate din viața ta. Obiceiurile toxice devin mai ușor de eliminat și oamenii toxici încep să te evite brusc deoarece strălucirea inimii tale este prea puternică pentru niște ochi obișnuți cu întunericul.

Citește și:

4. Întâlnești noi oameni care rezonează cu adevărul tău

Pe măsură ce îți urmezi adevărul și îl exprimi prin acțiunile tale, oamenii care rezonează la același nivel vor fi atrași către tine. Ei vor veni de nicăieri și vor deveni prietenii și suporterii tăi care te vor ajuta în călătoria voastră.

5. Îți vindeci rănile interioare

Corpul durere și traumele stocate în subconștient se fac simțite mai acut pentru a fi conștientizate și vindecate. Și asta pentru că doar astfel îți poți exprima întregul potențial.

6. Adopți un stil de viață sănătos

Pe măsură ce te ocupi de lumea ta interioară, lumea ta exterioară începe să se schimbe. Pe măsură ce îți vindeci lumea interioară, același lucru se întâmplă și cu lumea ta exterioară. Îți creezi un mediu mai sănătos și faci mai multe lucruri care te mențin energică și sănătoasă.

Citește și:

7. Încetezi să ai regrete

Simțim cel mai mare regret atunci când nu ne urmăm inima. Când știm că ne place să facem ceva și găsim scuze să nu o facem. Niciodată nu apar regrete atunci când urmezi glasul inimii.

8. Te ierți și ești tolerantă cu tine însăți

Conștientizezi că în fiecare clipă ai făcut tot ceea ce ai putut mai bun și te ierți pentru acțiunil și vorbele prin care i-ai rănit pe ceilalți. Ințelegi că viața ta este un proces de evoluție și de readucere aminte și, în loc să cauți o perfecțiun iluzorie și limitată, începi să cauți bucuria.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Jeanette Dietl

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.