Setari Cookie-uri

6 pași pentru a-ți recăpăta energia creatoare

În cartea sa, ”Femei care aleargă cu lupii”, autoarea Calrissa Pinkola Estes vorbește despre cum ne rupem de energia noastră feminină sacră și ce anume putem face să ne reconectăm la aceasta.

Atunci când reușim să redevenim ”femeie sălbatică”, așa cum am fost concepute, ne recăpătăm puterea creatoare și integrăm energia masculină. Iată șase pași pentru a face asta.

Porneste intr-o calatorie catre cea mai buna versiune a ta, versiune care te va invata sa iti iubesti spiritul si corpul.

pasi pentru a iti recapata energia creatoare

1. Învață să primești

Faptul că o femeie refuză sau nu știe cum să primească complimente este un semn că ceva nu este în regulă, că râul interior este poluat, că ceva nu este în regulă cu energia masculină din ineriorul ei. Soluția este să accepți complimente și să nu îi mai permiți minții să îți spună că nu le meriți.

2. Răspunde

Lupii duc vieți foarte creative. Fac sute de alegeri în fiecare zi în funcție de situația curentă. Creativitatea presupune abilitatea de a percepe și de a răspunde la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, de a alege dintre sutele de posibilități de gânduri, emoții, acțiuni, reacții care apar în intriorul nostru și de a le transforma într-o expresie unică sau mesaj unic care conține momentul, pasiunea, înțelesul.

Citește și:

3. Fii sălbatică

Dezlănțuie-te, lasă-ți ideile să vină și să se manfeste, îmbrățișează paradoxul divin.

4. Începe

Dacă îți este teamă că vei eșua, nu mai sta pe gânduri. Fă primul pas acum! Și dacă dai greș, ce se întâmplă? E vreo problemă? Și dacă este, ce dacă? O iei de la capăt. Dacă ți-e frică, ce dacă? Este mai bine să sari în fața fricii, să o lași să te muște, și să mergi mai departe decâ să îți lași sufletul să se ususce.

Fii salbatica

sursa foto: shutterstock/by inara prusakova

5. Protejează-ți timpul

O energie sănătoasă masculină știe cum să stabilească granițe sănătoase. Projează-ți cu sfințenie timpul tău cu tine, sufletului tău, creativității tale. Doar așa îți poți păstra întregi și curate spiriul și sufletul și inima. Cei care te iubesc cu adevărat, cei care sunt întregi și liberi ca și tine vor înțelege această nevoie a ta și nu vor ezita să ți-o respecte.

Citește și:

6. Continuă

Odată ce energia ta creatoare începe să curgă din nou, nu te culca pe o ureche și nu reveni la vechile obiceiuri. Continuă să le practici pe cele noi , care îți aduc satisfacție și împlinire.

sursa foto front page: shutterstock/by irina alexandrovna

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.