Setari Cookie-uri

4 pași pentru a afla ce fel de vibrație ai

În fiecare clipă a vieții ai indicii în privința locului în care te situezi, inclusiv din punct de vedere al vibrației. Iată cum poți idenifica nivelul acesteia și ce ai de făcut.

Scopul vietii

1. Monitorizează realitatea din jurul tău

Aruncă o privire atentă în jurul tău. Ce percepi? Lumea din jurul tău este minunată sau oribilă? Tiu îți creezi realitatea în care trăiești și care îți afectează vibrația. Deci, dacă lucrurile sunt bune în jurul tău înseamnă că vibrația ta este ridicată. Această tehnică de monitorizare îți arătă starea vibrației tale în relație cu mediul în care trăiești și pe care îl frecventezi. Dacă este scăzută înseamnă că există ceva în mediul tău pe care trebuie să îl schimbi.

2. Monitorizează sincronicitățile

Dacă vezi foarte des serii de numere cum ar fi 1111, 2222, 3333,1234 sau cântecul la care tocmai te gândeai începe la radio, este un semn că ai o vibrație înaltă. Cu cât este mai ridicată vibrația ta, cu atât mai multe sincronități se vor întâmpla în viața ta. Această tehnică de monitorizare îți va dezvălui starea vibrației tale în legătură cu scopul tău divin. Dacă este scăzută înseamnă că nu ești exact acolo unde trebuie să fii din punct de vedere spiritual și al scopului vieții tale.

Citește și:

3. Monitorizează-ți emoțiile

Atunci vibrația ta este ridicată simți fericire, bucurie, te simți plină de energie. Dacă simți emoții precum furia, tristețea, disprețul, atunci vibrația ta este scăzută. Și nu uita că nu este vorba atât despre emoții în sine, cât despre ceea ce îți comunică. Această tehnică de monitorizare îți arată starea vibrației tale în raport cu corpul tău emoțional. Dacă este scăzută înseamnă că există lucruri în corpul tău emoțional de care trebuie să te ocupi și răni pe care trebuie să le vindeci.

pasi pentru a afla ce fel de vibratie ai

4. Monitorizează-ți corpul

Simți că ai energie în corp? Eși pregătită pentru orice provocare? Te simți sănătoasă și puternică? Dacă da, atunci ai o vibrație ridicată. Dar dacă ești bolnavă, te accidentezi sau te doare ceva, atunci energia ta ar putea fi scăzută. Această tehnică de monitorizare îți arată starea vibrației tale în relație cu corpul tău. Dacă este scăzută înseamnă că există dizarmonie și blocaj la nivel energetic și că este nevoie să lucrezi asupra acestor aspecte pentru a-ți recupera starea de sănătate.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by jozef klopacka

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.