Setari Cookie-uri

PRIVEȘTE și MÂINE, cuvintele cheie pentru săptămâna  21-27 IANUARIE 2019

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii este PRIVEȘTE. 

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii este PRIVEȘTE.

Frumusețea nu este în ochii privitorului ci în suflet.

Ceea ce vedem este în mare parte influențat de gândurile și credințele noastre. Și asta pentru că de cele mai multe ori, atunci când suntem pe pilot automat, fiecare percepție este însoțită de o judecată sau o evaluare. Gândește-te, de exemplu, la Mona Lisa, considerată o femeie superbă în perioada respectivă în comparație cu felul de frumusețe care este lăudat în zilele noastre. Din această perspectivă, ochii te pot păcăli. Sufletul însă niciodată. Sufletul este parte din sursa creatoare și o recunoaște în ceilalți oameni. Atunci când devii o astfel de oglindă, care îi reamintește celui din fața ta, de măreția și frumusețea lui nu numai că ai contribuție majoră la a restabili armonia pe Pământ (știu pare fantastic dar chiar așa este) dar vei vedea că aceeași imagine va fi reflectată înapoi către tine.

Citește și:

Fii tu în primul rând armonia pe care o dorești în jurul tău și pe care o aștepți de la alții.

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii este MÂINE

Continuă să ceri ajutorul până când închizi cercul iar el revine la tine.

Dacă nu primești astăzi răspunsul sau ajutorul pe care îl dorești, există întotdeauna un mâine. Universul are propriul său ritm și timp și răspunde fiecărei solicitări la momentul oportun. Important este ca tu să nu dai înapoi, să îți menții intenția vie și puternică și să continui să ceri sprijin până când îl vei primi. De asemenea, este important să fii prezentă și conectată cu sinele tău superior. Poate că este nevoie să faci mici ajustări, să reformulezi sau să îți exprimi cererea într-un alt mod pentru a primi în cele din urmă răspunsul dorit. Ceea ce este al tău cu adevărat, cine este menit să fie lângă tine își va găsi întotdeauna drumul către tine într-o formă sau alta.

Citește și:

Foto by Quick Shot via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.