Setari Cookie-uri

Atrage norocul ca un magnet! 4 tehnici de mindfulness

Cu cât vibrația ta este mai înaltă cu atât vei atrage situații și oameni care se potrivesc cu aceasta.

Unii oameni par să aibă mai mult noroc decât alții de parcă s-ar fi năascut sub o stea norocoasă. Norocul ni-l facem însă cu mâna noastră prin atitudine, gânduri, fapte și cuvinte. Iată patru moduri în care poți deveni la rândul tău un magnet pentru noroc.

1. Acordează-te pe frecvența bucuriei și optimismului

Cu cât vibrația ta este mai înaltă cu atât vei atrage situații și oameni care se potrivesc cu aceasta. Simplul fapt că ai mai deschis ochii într-o nouă dimineață, un nou început, că te poți bucura de primăvara după o iarnă îndelungată, că poți simți razele soarelui încălzindu-ți chipul reprezină motive de bucurie. Adaugă la acestea orice îți face sufleul să cânte și să vibreze.

Citește și:

2. Ai încredere în tine și în Univers

Viața se schimbă radical atunci când ai încredere în tine și Univers. Indoiala și teama nu fac altceva decât să îți sugă energia și să îți paralizeze creativitatea, făcându-te să crezi că ești o vicimă. Atunci când ai încredere în tine și susținerea Universului, percepția ta asupra vieții se schimbă și, implicit, întâmplările pe care le atragi. Armonia și iubirea care guvernează cosmosul devin active și prezente în viața ta.

3. Fii atentă la semne

Săpămâna trecută, în drumul meu către casă, mi-a apăarut în față o mașină albastră, albastru fiind culoarea iubirii și a înțelepciunii conform autoarei Deborah King. Rula cu o viteză mai mică decât de obicei parcă să îmi facă în ciudă. Scopul era însă altul. Pe plăcuța de înmatriculare scria ”No One Walks Alone” (nimeni nu merge singur). Universul ne vorbește în permanență, oferindu-ne ghidare, indicii și susținere iar atunci când suntem atente, începem să le observăm. Dacă ai nevoie de o rezolvare la o problemă sau un răspuns la o întrebare, semnele te vor ghida în direcția potrivită pentru tine.

Citește și:

4. Cultivă recunoștința

Este atât de ușor să umbli pe cărări deja bătătorite, să retrăiești trecutul și să te concentrezi asupra problemelor în loc să îți numeri binecuvântările. Nu este mai bine să ai alături un partener iubitor chiar dacă este un pic dezordonat decât să dormi singură? Găsește motive de recunoștință zilnic și vei deveni un magnet pentru noroc.

Featured foto by Dean Drobot via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.