Setari Cookie-uri

Trei pași pentru a te conecta la Sinele Tău Superior

Nu folosi nici o formă de divinație în timpul perioadei de practică. Nici măcar testarea mușchilor, tarot, pedul sau orice altceva.

Intr-unul dintre workshopurile susținute la Conscious Life Expo, Maureen St. Germain, unul dintre cei apreaciați ghizi spiriuali din America, a împărtășit o practică în trei pași, mentită să te ajute să te conectezi la sinele tău superior cu 100% acuratețe.

Folsește această practică timp de 45 de zile consecutiv. Este perioada ta de aclimatizare și reamintire. Dacă sari o zi, este nevoie să o iei de la capăt. Iată ce trebuie să faci.

1. Pune doar întrebări la care răspunsul este da sau nu. Nu folosi întrebări deschise. Incepe cu lucruri marunte, lipsite de semnificație, al căror rezultat nu contează prea mult precum ”ar trebui să merg pe drumul ăsta către birou” sau ”ar trebui să port o bluză albă la birou”. Continuă să pui întrebări legate de ceea ce este bine să porți până când obții un da. Pune astfel de întrebări ușoare cât de des poți pe parcursul unei zile, poate chiar de 30-50 de ori.

Citește și:

2. Intotdeauna acționează conform răspunsului pe care îl primești. Fără excepție. Asta pentru a-ți păstra perioada de practică departe de orice interferențe. După această perioada poți alege să nu urmezi sfatul Sinelui tău Supreior dar până aunci ține seama de ce îți spune pentru a te armoniza cu el. Așadar nu pune întrebări importante, de o imporanță vitală. Dacă nu poți amâna asta pânădupă terminarea celor 45 de zile, atunci fă o excepție. Insă nu foarte des.

3. Nu folosi nici o formă de divinație în timpul perioadei de practică. Nici măcar testarea mușchilor, tarot, pedul sau orice altceva. Divinația este utilă și are rolul ei însă nu timpul perioadei de practică în care înveți cum să comunici și să te conectezi la sinele tău superior. Dacă ești terapeut și ai deja clienți, limitează utilizarea acestor practici în această periodă. In ceea ce te privește, foloseșe doar conexiunea ta cu Sinele tău Superior în tot acest interval. Evită să pui întrebări cu un răspuns ușor de anticipat precum ”se va schimba culoarea semaforului înainte să ajung acolo” sau ”va suna telefonul în următoarele câteva minute?”. Acestea reprezintă tipul de întrebări care invită egoul să țină socoteala progresului pe care tu îl faci. Iar atunci când se îtâmpla asta, începi să îți faci griji în privința rezultatului.

Citește și:

Featured foto by Microgen via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.