Setari Cookie-uri

Mesaje de la Univers: Nu-ți fie teamă, nu e încă timpul

Teama și panica nu fac decât să ne otrăvească sufletele.

Oamenii sunt prin natura lor temători și slabi. Ne temem de războaie, de catastrofe naturale, de trădare, de eșec, de singurătate, de suferință, ne temem de atât de multe lucruri. Însă teama și panica nu fac decât să ne otrăvească sufletele.

Teama de necunoscut este, poate, cea mai mare dintre toate. Când există aproape de tine un pericol de care nu știi cum să te ferești și ce urmări are, e firesc să ai o mare strângere de inimă. O altă teamă puternică este aceea că pierzi controlul. Că lucrurile o iau razna iar tu nu poți face absolut nimic ca să oprești acest vârtej nebun care te duce nu se știe unde.

Iar teama pentru cei dragi e, poate, teama cea mai sfâșietoare. Atunci când nu ai garanția că îi poți proteja, atunci când știi că i-ai putea pierde în orice clipă.

Citește și:

Însă în toată această panică, uităm un lucru, uităm menirea noastră Pământ.

Înainte să te temi, amintește-ți că nu suntem singuri. Forța care face posibilă viața este mai presus de noi. Amintește-ți asta: nimeni dintre noi nu pleacă până când nu i-a venit timpul.

Nimeni nu moare dacă nu e încă vremea. Vei pleca de pe acest Pământ atunci când trebuie să se întâmple asta. Poate azi, peste 50 de ani sau peste câteva zile. Nu poți opri mersul lucrurilor, sfârșitul fiecăruia nu poate fi schimbat, grăbit sau amânat.

Așadar, bucură-te de ziua de azi! Trăiește așa încât să răspândești în jur lumină și energie bună, ajută-i pe alții care au nevoie de tine, iubește-i, încurajează-i. Nu face nimic în exces, păstrează măsura în toate și gândește pozitiv.

Citește și:

Featured foto by Microgen via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.