Setari Cookie-uri

#totulvafibine Începând de acum, trăiește fără frică!

Trage aer în piept și imaginează-ți pentru o clipă cum ar fi viața ta fără frică. In special fără frica de moarte. Ce ai face dacă ți-ai reaminti că moartea nu este sfârșitul. 

În aceste zile, mulți oameni trăiesc în frică. Se tem de sfârșit. De sfârșitul vieții lor. Interesant cum, deși ne plângem de atât de multe lucruri, ne dorim atât de mult să trăim. De sfârșitul unei lumi, așa cum o știu. Ce se va întâmpla cu jobul? Dar cu economiile? Cu împrumutul de la bancă și cu casa?

Chiar dacă starea de spirit generală ne afectează pe toți, avem puterea de a o gestiona. Da, este important să fim informați și să respectăm măsurile de prevenție, dar nu este necesar să stăm toată ziua cu ochii la televizor sau pe site-urile de știri.

Gândește-te cât de mult ți-ai dorit să ai timp pentru tine și să dispui de el cum vrei. Profită de asta! Chiar dacă ești în izolare la domiciliu, atâta vreme cât spiritul tău este liber, și tu ești liberă.

Citește și:

Profită de această perioadă pentru a te redescoperi. Te asigur că sunt multe lucruri pe care le-ai uitat sau ai ales să le ignori despre tine. De exemplu, activarea legăturii dintre minte și inimă. Acum este momentul propice pentru asta! Investește timpul pe care îl ai acum în cunoașterea de sine, în redescoperirea talentelor și pasiunilor tale. Investește acest timp în relațiile importante din viața ta. Restabilește armonia, dacă e cazul, și lasă iubirea să curgă liber în fiecare clipă. Bucură-te de părințiii tăi, dacă sunt în viață, și fii alături de ei.

Învață ceva nou sau perfecționează ceva la care ești deja bună. Privește cerul și copacii și bucură-te că trăiești și că îi poți admira. Bucuria ta se adaugă la conștiința colectivă și îi susține pe frații și surorile din rasa umană.

Citește și:

Viața nu va mai fi ca înainte. Mă bucur să trăiesc într-o lume în care oamenii apreciază natura și trăiesc în comuniune cu ea. Într-o lume în care oamenii se susțin unii pe ceilalți și sar în ajutorul semenilor lor la nevoie. Într-o lume în care nimeni nu mai are nevoie de știri negative. Într-o lume plină de iubire și armonie, eliberată de tirania fricii. Nu mai aștepta! Incepe să trăiești fără frică acum!

Featured foto by fizkes via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.