Setari Cookie-uri

Reteta zilei: Peste cu conopida

Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie Secrete de Chef si va recomanda reteta zilei.

Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie „Secrete de Chef” si va recomanda reteta zilei.


Peste cu conopida

Ingrediente pentru 4 persoane

800 g de file de peste alb tip pangasius
1 kg de conopida
2 cepe
4 rosii
o cescuta de ulei
o cescuta de apa
2 linguri de busuioc tocat marunt
un varf de oregano uscat
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Desfaceti conopida in buchetele si asezati-le pe una dintre tavile aparatului. Asezonati pestele cu oregano, sare si piper. Dupa ce au trecut 10 minute de cand ati pus conopida in aparat, asezati pestele pe o tava aflata deasupra. In acelasi timp, se pun la fiert in aburi ceapa si rosiile. Dupa ce ceapa si rosiile sunt gata, amestecati-le cu apa, ulei si condimente pentru a forma un sos. Puneti pestele pe un platou, adaugati buchetelele de conopida si serviti alaturi de sos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.