Reteta zilei: Peste cu conopida

Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie äSecrete de Chefö si va recomanda reteta zilei.



Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie „Secrete de Chef” si va recomanda reteta zilei.


Peste cu conopida

Ingrediente pentru 4 persoane

800 g de file de peste alb tip pangasius
1 kg de conopida
2 cepe
4 rosii
o cescuta de ulei
o cescuta de apa
2 linguri de busuioc tocat marunt
un varf de oregano uscat
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Desfaceti conopida in buchetele si asezati-le pe una dintre tavile aparatului. Asezonati pestele cu oregano, sare si piper. Dupa ce au trecut 10 minute de cand ati pus conopida in aparat, asezati pestele pe o tava aflata deasupra. In acelasi timp, se pun la fiert in aburi ceapa si rosiile. Dupa ce ceapa si rosiile sunt gata, amestecati-le cu apa, ulei si condimente pentru a forma un sos. Puneti pestele pe un platou, adaugati buchetelele de conopida si serviti alaturi de sos.

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri