Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie Secrete de Chef si va recomanda reteta zilei.
Orez gatit la aburi
Ingrediente:
270 g orez basmatic
400 ml apa
Sare
Branza Gruer sau parmezan
Patru portii, pregatire: 15 min., durata de preparare: 60 min.
1. Spalati orezul si puneti-l in vasul pentru gatit orez. Turnati apa si sarati.
2. Puneti vasul pt. gatit orez in cosul aparatului de gatit la aburi. Se prepara in 60 min. La terminarea prepararii mestecati orezul cu o furculita si adaugati o bucatica de unt.
3. Presarati pe orezul preparat branza rasa sau parmezan
Valoare nutritiva:
Acest preparat contine o mare cantitate de carbohidrati (orez), precum si calciu si proteine (branza)
Valoare energetica:
1 portie contine 250 kkal
Proteine: 30 g; lipide: 0,25; carbohidrati: 57 g
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Cori Grămescu dezvăluie costurile ascunse ale obezității, dar mai ales cum le putem evita
- Nestlé sondează obiceiurile românilor la masă Cine decide ce mâncăm azi și de câte ori? La ce folosește NutriPorția în acest caz
- Festivalul bucătăriilor asiatice ASIAN FOOD FEST are loc în București, între 21 și 23 iulie