Pentru ca se apropie Pastele, in weekend 'infloresc' targurile: de la vintage pana la handmade, de la traditional pana la bijuterii contemporane. Bucura-te de diversitate si profita de ocazie! E un festival de film in derulare, incepe o noua editie Rokolectiv la MNAC; in ce priveste concertele si petrecerile, am pierdut de mult socoteala. Distractie placuta, nu cumva sa stati in casa!
Duminica, 17 aprilie
1. Spectacol de teatru Micul Print @ Odeon (Sala Studio), ora 11:00
Spectacolul este realizat dupa cartea lui Antoine de Saint-Exupery, in regia lui Carmen Lidia Vidu.
Distributia: Florin Zamfirescu, Rodica Mandache, Gelu Nitu, Jeanine Stavarache, Mugur Arvunescu, Mircea Constantinescu, Pavel Bartos
Bilete: 21.20 lei, cu reducere 12.72 lei
Letters Bar continua seria deliciilor culinare inedite si pregateste pentru acest sfarsit de saptamana un meniu indian. Cele patru feluri de mancare vor fi realizate dupa retete autentice indiene si asteapta sa fie savurate la Letters Bar, Calea Plevnei, nr. 27, duminica, 17 Aprilie, intre orele 12.00 si 20.00. In plus, pentru cei care tin post, Letters a pregatit o alternativa special pentru acestia.
„Acum cativa ani, sa tot fie vreo 4, am primit o carte de bucate indiene. Cartea a venit la fix, ca tot aniversam ceva la unul din restaurantele indiene din Bucuresti, asta pe langa faptul ca, de cand ma intorsesem din India nu vorbeam decat de muzica, filme, mancare si betisoare parfumate. Toate indiene, desigur. Dupa alte cateva luni de studiat cartea, nu atat retele in sine, cat pozele, mi-am luat inima-n dinti si am gatit ceva. Nu mai tin minte ce, dar cu siguranta stiu ca mirosul de condimente prajite si gustul aromat al mancarii mi-au adus inapoi toate amintirile indiene. De atunci am continuat sa 'experimentez' diverse retete indiene dintr-un motiv foarte simplu: pentru ca mi-e dor. Indian Food Forever, I say!”, a povestit Doina Patrascu, cea care va pregati deliciile culinare duminica la Letters Bar.
Pasionata de arta culinara si in special de cultura si bucatele indiene, Doina Patrascu va pregati pentru duminica un meniu special format din placintele cu cartofi, supa de linte, pui in sos de unt si desert Laddu. Pentru cei care tin post, puiul in sos de unt va fi inlocuit cu conopida cu cartofi, iar desertul cu halva de gris.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Săptămâna Mare - Semnificația și tradițiile Săptămânii Patimilor. Ce să faci și să nu faci în Vinerea Mare?
- Paralela45 lansează oferta verii 2026: Avantajele rezervării unei vacanțe în primele săptămâni de la lansare
- Cameron Diaz, din nou sub lumina reflectoarelor: Revenirea spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Paris după 13 ani