Setari Cookie-uri

E oficial! Yanni vine la Bucuresti!

Dupa cum anuntam in urma cu o saptamana, Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet faceau demersuri pentru a-l aduce la Bucuresti pe celebrul pianist si compozitor grec Yanni.

Dupa cum anuntam in urma cu o saptamana, Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet faceau demersuri pentru a-l aduce la Bucuresti pe celebrul pianist si compozitor grec Yanni.

Pentru toti cei care asteptau cu nerabdare o prima venire a legendarului artist si in tara noastra, iata ca avem vesti bune! Discutiile cu managementul artistului s-au concretizat astfel ca Yanni, alaturi de orchestra sa, va sustine un concert sublim in capitala, mai exact la Zone Arena, pe data de 13 septembrie, ora 20.00.

Ma mult decat atat! Agentia Vreau Bilet da startul vanzarilor pentru acest eveniment cu o oferta de nerefuzat: “Stim ca sunt foarte multi cei care iubesc muzica lui Yanni. Prin urmare, ne-am propus sa oferim clientilor care vor sa isi asigure din timp prezenta la acest concert si care nu vor sa rateze oportunitatea de a fi martorii unei eveniment deosebit o reducere de 10% la achizitionarea a 4 bilete, oferta fiind valabila pana la data de 20 mai”, spune Pepino Popescu.

Biletele au preturile cuprinse intre 100 si 350 de lei, in functie de categoria de loc si au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center - et. 2, Carrefour Feeria - Baneasa Shopping City, iar pentru rezervari puteti accesa www.vreaubilet.ro.

Informatii generale

Yanni, pe numele sau adevarat, Yiannis Hrysomallis, este de origine greaca si un muzician extrem de apreciat la nivel mondial. Cu numeroase albume si hituri la activ, spectacolele sale constituie o adevarata explozie de pasiune si talent oferind o experienta muzicala desavarsita auditoriului. Chiar si acum, la trei decenii de cariera bogata si varsta de 57 de ani, compozitorul declara ca se afla “in permanenta in cautarea urmatoarei etape a evolutiei sale caci dedicandu-si atatia ani acestei arte, e obligatoriu sa o mentii, sau cel putin sa te autodezvolti tu, ca si artist”.

Yanni este recunoscut pentru talentul lui de a canta la pian, clape, dar si drept compozitor desavarsit. A obtinut nominalizari la premiile Grammy pentru albumul “Dare to Dream” in 1992, urmand “In My Time” in anul 1993.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.