Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Acesta va fi weekendul evenimentelor speciale cand in cafenele se joaca teatru, in cluburi sunt festivaluri, iar muzeele raman deschise toata noaptea.

Acesta va fi weekendul evenimentelor speciale cand in cafenele se joaca teatru, in cluburi sunt festivaluri, iar muzeele raman deschise toata noaptea. Muzicieni, artisti, Dj-i, artizani – vor fi cu totii in strada la sfarsitul saptamanii cand se anunta conditii meteo numai bune pentru cultura, muzica buna si nopti albe. Mai jos, ai cele mai interesante evenimente.


Joi, 12 mai

1. Lecturi Urbane & Ziua Portilor Deschise @ Facultatea de Litere, ora 16:00

Lecturi Urbane, proiectul de implicare sociala ce promoveaza lectura in general si actul cititului in locuri publice in particular, sustine Ziua Portilor Deschise in cadrul Facultatii de Litere si va organiza cu aceasta ocazie o editie speciala, dedicata celor interesati de o cariera in domeniul lecturii.

Astfel, tinerii care vor trece pragul Facultatii de Litere joi, 12 mai 2011, vor fi intampinati intai de echipa Lecturi Urbane, care va citi si va imparti carti in jurul fantanii de la Universitate, din fata institutiei de invatamant, incepand cu ora 16:00.

Dupa ce va imparti carti viitorilor studenti, dar si trecatorilor din zona, echipa de voluntari Lecturi Urbane va participa la o dezbatere moderata de Florin Piersic Jr, pe tema volumului sau recent lansat, Romantic porno. Dezbaterea este deschisa publicului larg, in special celor care viziteaza Facultatea de Litere si va reuni pasionati de lectura, studenti actuali ai Facultatii, precum si liceeni interesati de literatura.

In continuare, dezbaterea va fi orientata inspre actul lecturii si al cititului in general, de catre scriitoarea Ana Maria Sandu. Aceasta va incuraja participantii sa indrepte discutia catre subiectele literare care ii intereseaza in mod deosebit sau despre care isi doresc sa afle mai multe detalii de la cei doi scriitori prezenti.

2. Spectacol ImproVizati.ro @ Godot Cafe Teatru, ora 21:00

Baietii de la ImproVizati.ro dau startul maine la ora 21:00 cu spectacolul lor interactiv bine-cunoscut, dar de fiecare data altfel. Pentru cei ce doresc sa fie participanti activi la crearea unui show si sa se destinda, razand în hohote, alaturi de prieteni.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.