Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Seara de joi va fi una plina in aceasta saptamana, debuteaza atunci Piratii din Caraibe la Drive in Cinema si Festivalul International de Jazz de la Green Hours. Iar de aici inainte incearca sa tii pasul: concertele si petrecerile au toate o nota speciala si ti se fac oferte greu de refuzat.

Piesa de rezistenta a serii ne va aduce si mai aproape de acel “joie de vivre” tipic frantuzesc, invitati speciali fiind Vive la Fete, al caror fan numarul unu s-a declarat insusi Karl Lagerfeld.

Un amestec de influente 80’s, cold wave, muzica electronica si putin rock, presarate de amintirea vocii si versurilor cantaretelor din anii ‘60 si a mitului Serge Gainsbourg, piesele acestora sunt o declaratie de energie si dinamism.

Va asteptam joi, 19 mai, de la orele 21:00, la Gaia BoutiqueClub pentru a trai impreuna experienta celor mai atragatoare capricii feminine.

4. The ARKitects of Sound @ The Ark, ora 21:30

"The ARKitects of Sound" reprezinta o serie de 8 concerte live ce vor avea loc la ARK Underground (Str. Uranus Nr.150). In acest cadru vor concerta trupe din sfera muzicala alternativa. Primele 4 editii se vor desfasura in fiecare joi incepand cu data de 19 mai.

Invitati la prima editie vor fi :

THE AMSTERDAMS (alternative rock/indie/brit-pop)

MES QUINS (synth-pop/disco punk)

TIPS (alternative/pop/indie)

Asadar, pe 19 mai, incepand cu ora 22:00 ARK Underground va asteapta la : "The ARKitects of Sound" (Volume 1), un eveniment prezentat de Jagermeister!

Locatie : Str.Uranus Nr.150 (Calea Rahovei Nr.196A)
Data : 19 mai 2011
Acces : Incepand cu ora 21.30
Intrare : 15 lei

THE AMSTERDAMS
(https://www.theamsterdams.com/)

The Amsterdams fac parte din acele formatii new-comers de la noi din tara, care au indraznit sa vina cu ceva nou. Stilul lor este un rock alternative/indie/brit-pop. Acest mix de stiluri la ora actuala este favorit in alte tari din Europa, la fel si peste ocean. La noi in tara insa putini au avut curajul de a prelua aceste influente pentru publicul roman.

MES QUINS
(https://www.myspace.com/mesquins)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.