Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

In sfarsit un ritm cu care putem tine si noi pasul! Evenimentele de weekend se mai domolesc si ne dau sansa de a alege intre filme si concerte, intre spectacole si experimente muzicale, lasandu-ne timp si de joaca - trebuie sa repetam jocurile copilariei, in pregatire pentru 1 iunie.

Detalii pe www.shortsup.ro.

3. Concert Electro-Baroc @ Green Hours, ora 21:00

Electro-Baroc inseamna intalnirea dintre o chitara clasica la care canta Maxim Belciug si sunete electronice produse de Vlaicu Golcea. Melanjul muzical de tip electro-baroc se adreseaza celor cu gusturi fine.

Domenico Scarlatti si Johann Sebastian Bach sunt adusi in aceasta compozitie muzicala ca DJ, animatori si glasuri in surdina. Scindarea istoriei muzicale si rearanjarea ei in compozitii inedite produce o muzica elaborata si ornata cu improvizatie. Traditia e din nou rastalmacita in sens avangardist, iar tot ce a fost vechi o data va fi acum nou din nou. Electro-Baroc.

4. Concert Cuantune @ Gradina OAR, ora 19:30

In Gradina OAR de la Carturesti lumea se relaxeaza in aer liber cu sucuri si cocktailuri cu fructe in compania celor de la Cuantune. Destinarea de weekend incepe cu acorduri de nu-jazz, soul si funk in combinatie libera cu sunete electro si DnB.

Intrarea este libera.
Rezervari: 021 650 20 20, 0766 741 791.

Adresa: str. Pictor Arthur Verona, nr. 19

5. Bucharest Wasted Skins Party @ Fabrica, ora 23:00

Wasted Skins Party isi propune sa iti demonstreze ca nu ai limite si ca nu detii controlul. Iti vei pierde toate inhibitiile dansand pe muzica hard-electro.

E mai mult decat o petrecere, vino sa vezi explozia: dansatori, camere ascunse, alcool, striptease, pictura in timp real si multe ingrediente care te vor scoate din minti.

Dresscode: Discoteque
Line-up: We Kiss You(Es), Filters (RO)/ dj set, Silvia Black(RO), Missile(RO)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2011
Echipa Kudika