Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Bucurestiul se relaxeaza la inceput de weekend, pentru ca vineri sa fie concerte din plin: Kumm, The Amsterdams si Grandmaster Flash plus un festival de punk in Underworld. Iar seara se incheie cel mai bine parcand la Drive in Cinema pentru o proiectie tarzie care se prelungeste in noapte. Nu rata targul vintage din acest weekend si nici turul pietonal al Bucurestiului.

In acord cu spiritul unei tendinte nemuritoare, nonconformistul club de pe malul lacului Floreasca isi schimba si isi adapteaza in totalitate decorul: intreg spatiul va fi “imbracat” in dungi, intr-un amestec tipic de moda, avangarda si design inovator si indraznet.

Primirea invitatilor va fi facuta, la randul sau, intr-un mod aparte: pana la patrunderea in club, acestia vor fi intampinati la intrare intr-un lounge special creat, unde se vor pregati cocktailuri molecule, o noutate absoluta pentru Romania. Invitatii se vor putea bucura, astfel, de arome inedite precum spaghetti cu gust de vodka sau galbenus de ou cu gust de mango. Nu vor lipsi surprizele dulci, dar nici elementele neasteptate.

“Stripes Couture Festival” nu se incheie, insa, la Bucuresti. Debutand in locatia din capitala a clubului, petrecerea va continua si sambata, 23 iulie, la mare, in cadrul Gaia Mamaia, din vecinatatea hotelului Rex.

Gaia BoutiqueClub va asteapta joi, 21 iulie, cu incepere de la ora 23:00, pe strada Tarmului nr.19, pentru a sarbatori o moda care nu moare niciodata – “Stripes Couture Festival”.


Vineri, 22 iulie


1. Summer of Punk III Festival @ Underworld, ora 19:00

Festivalul Summer of Punk din Underworld organizat din 2 in 2 ani se afla la a treia editie. Vineri si sambata pe langa muzica super tare (de la Punk si Hardcore la Ska si Rockability), vor fi distrouri si mancare vegetariana.

In fiecare zi ora de incepere este 19:00. Iar intrarea este 15 lei: sunt 5 trupe pe seara, iar toti banii merg la muzicieni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.