Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Weekendul de vara in Bucuresti nu poate fi decat incins. Depinde de tine unde alegi sa stai la umbra si sa te revitalizezi cu un cocktail racoritor. La ceas de seara, evenimentele si concertele te scot din casa si te trimit pe terasa. Citeste in continuare care sunt principalele atractii de weekend.

Intrare: 7 lei

3. Buena Vista Social Club & Omara Portuondo @ Teatrul de vara Herastrau, ora 19:00

Legenda muzicii cubaneze, Omara Portuondo, alaturi de Buena Vista Social Club Orchestra, revine la Bucuresti pe 30 iulie.

Omara va concerta alaturi de 14 instrumentisti cubanezi dar pe scena vor evolua si Havana Latin Band, Brazilian Girls, DJ Bidi, Tropical Dance Crew si MC Wilmark.

Biletele in avans se pot cumpara prin comanda online la www.Bilete.ro sau de la punctele de vanzare din Bucuresti: Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), French Bakery Lipscani (Str. Smardan Nr. 13).


Duminica, 31 iulie


1. Concert Aeroport @ Green Hours, ora 20:00

In deschidere: Fragmente muzicale din Lo-Fi, viitorul proiect (musical) al lui Peca Stefan

Aeroport e format din Alex Tocilescu – voce, ghitara; Luca Dinulescu – ghitara, bas, claviaturi; Stefan Ciuca – bas, ghitara; Cristian Vararu – baterie.

2. Super 8 @ Drive In Cinema Baneasa Shopping Center, ora 21:45

Noul thriller produs de Steven Spielberg si regizat de J.J. Adams va rula la cinematograful in aer liber de la Baneasa Shopping Center. Povestea se invarte in jurul unor evenimente din vara anului 1979, cand un grup de prieteni dintr-un orasel din Ohio sunt martorii unui accident de tren; dar in timp ce filmau cu o camera Super 8, cele vazute ii fac sa inceapa sa creada ca nu fusese deloc un accident. La putin timp dupa eveniment, in oras incep sa se raporteze disparitii in conditii ciudate, precum si evenimente inexplicabile. Ajutorul de serif incearca sa descopere adevarul, dar acesta se va dovedi mai inspaimintator decit orice ipoteza si-ar fi imaginat oricare dintre ei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.