Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Desi in weekend se anunta vreme innorata asta nu e un motiv sa stam in casa. Bucurestiul va fremata de lume si de muzica buna, sunt multe concerte si spectacole de vazut, nu le rata!

Ca in fiecare joi, petrecerea “A fost o vremea” din Le Gaga va fi animata de melodii celebre si gazduita de Rosario Internullo, alaturi de cel care a fost desemnat in repetate randuri DJ-ul Nr. 1 al Romaniei si autorul hitului “No Side Effect”: Adrian Eftimie.

“A fost o vremea”, o petrecere oldies cu cele mai celebre melodii ale tuturor timpurilor, cu Rosario Internullo si Adrian Eftimie, joi, 11 august, in Le Gaga.

Intrarea libera!


Vineri, 12 august


1. The Beer Community @ Curtea berarilor, ora 14:00

Evenimentul dedicat berii este in plina desfasurare: consumatorii, producatorii, distribuitorii si importatorii de bere sunt cu totii prezenti.

Din program nu lipsesc proiectiile de film si de spoturi publicitare, sunt expozitii de fotografie, de capace, etichete si machete publicitare. Plus training-uri de fabricare a berii si seminarii cu specialisti din domeniu.

Vineri este Ziua Publicitatii in cadrul The Beer Community, poreclita Ziua Devoratorilor de Bere. Incepand cu ora 14:00 vor fi 3 ore de spoturi publicitare care vor fi difuzate incontinuu pe parcursul zilei, subiectul fiind marci de bere.

PARTY: De la ora 22:00, petrecerea poate sa inceapa cu DJ-ii rezidenti THE BEER COMMUNITY.

Sambata este Ziua Comediei si expozitia de comics e pregatita de Revista Comics pentru amuzamentul tau personal. Dupa ora 22:00, petrecere!

Duminica nu rata Berea la feminin! De la ora 18:00, revista Beerocracy impreuna cu Barmania sustine demonstratii de preparare a Cocktail-urilor de Bere + degustare. Sesiunea va fi sustinuta de Mihai Luca, BEERTENDERUL ANULUI, primul castigator al Beertenders at Work - Concurs de Mixologie Cocktailuri de Bere si de Tudor Alexandru - clasat pe Locul 3 la acelasi concurs.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.