Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Weekendul acesta distractia se muta inapoi in Bucuresti cu multa muzica si voie buna. Cheful de distractie nu tine cont de caldura asa ca evenimentele se inghesuie seara de seara.

Vineri, 19 august


1. Carte peste carte @ Green Hours, ora 19:00

Proiectul Asociatiei Paspartu, Carte peste Carte, se intoarce cu o noua colectare, pe 19 si 20 august in Green Hours.

Daca anul trecut volumele colectate au ajuns la biblioteca din cartierul Tintea, Baicoi, anul acesta se strang carti pentru copii. In colaborare cu proiectul Melaniei Medeleanu, volumele colectate vor ajunge la After School-ul Clinceni.

“After School Clinceni se doreste a fi un spatiu in care copiii sa-si poata exprima creativitatea, sa fie stimulati si orientati spre domeniile in care mai tarziu pot excela, sa fie asistati la pregatirea temelor, sa poata socializa si invata o limba straina, oferindu-le totodata parintilor acel confort spiritual de care au nevoie in conditiile in care programul profesional nu le ofera luxul de a petrece atata timp cu fiii si fiicele lor.”

Program:

Prima zi de colectare va fi vineri, 19 august, in Green Hours, incepand cu ora 19.00 si continuand pe parcursul evenimentului BLANOZ electro-acoustic fusion.

Colectarea continua tot in Green Hours, sambata 20 august incepand cu ora 17.00 pana la finalul evenimentului Saturday Night Watch (proiectia filmului WHO’S AFRAID OF VIRGINIA WOLF?, 1966).

Sunt asteptati toti cei care doresc sa doneze chiar si o singura carte si sa mareasca biblioteca After School-ului Clinceni.

2. Concert Niste Baieti @ Vama Veche, ora 22:30

Vineri 19 august 2011, trupa Niste Baieti va concerta in terasa Bongo Art din Vama Veche incepand cu ora 22:30. Intrarea libera.

Niste Baieti canta hiturile anilor «de aur» ai epocii comuniste si vrea sa readuca “in inima publicului si in lumina reflectoarelor” marii compozitori de altadata, pe piesele carora au copilarit si s-au format, reinterpretate “cu mult distors si final glorios”. Din respect pentru autorii si interpretii care le-au luminat revelioanele copilariei, formatia a produs doua albume punk in stil DIY (Do It Yourself) care contin omagii punk aduse unor artisti ca Gica Petrescu, Margareta Paslaru, Cargo, Semnal M, Compact, Madalina Manole etc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.