Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Toamna e ca vara (sau cel putin inceputul de toamna): vreme buna, soare, petreceri si concerte. Sentimentul de vacanta nu a disparut, iar timpul liber nu a fost niciodata mai bine petrecut ca in acest weekend. Alege-ti distractia si mergi pana la capat!

Spic&Bob aduc o multime de bunatati, Gradina OAR ne gazduieste la umbra, in liniste, tu vino doar cu pofta de mancare pentru deliciile din bufetul nostru deschis!

Cine? Spic&Bob, care s-au intalnit pentru a pune la copt cele mai gustoase, hranitoare si nutritive produse de brutarie, patiserie si cofetarie.

Cand? 10 septembrie, 12:00-15:00
Unde? Gradina OAR, str Arthur Verona nr 19
Cat? Intrare libera. Cost brunch: 30 lei*
Cum? All you can eat: sandwichuri, quiche-uri, salate, briose, viennoiserie, specialitati de paine dulce si sarata, negrese, cheesecake, placinte cu mere si visine, tarte cu fructe, prajituri si torturi.
*Bauturile nu sunt incluse

Vizitati www.spicsibob.ro sau www.facebook.com/spicsibob pentru a afla mai multe despre noi!


2. Casa Lupu 24 h (#2) @ Casa Lupu, ora 10:00

Maratonul Casa Lupu 24H revine!

Dupa succesul monstru al petrecerii de luna trecuta, ne-am hotarat sa recidivam. Sambata dimineata pe la 10:00 incepem in gradina cu limonada, bunatati culinare, ping-pong, foosball, relaxare in iarba, in hamace, jocuri de societate, garage sale, iar dupa inserat ne mutam intre pereti sa petrecem.

SHARKY, KAPNOBATAI, HOT CASANDRA si COUGHY se asigura ca ne miscam si Casa Lupu se asigura ca suntem "entertained".
Iar daca esti prea chill pentru party, avem o camera racoroasa cu bean-bags, unde vom proiecta scurt-metraje pana dimineata.

SHARKY ___________ https://mixcloud.com/sharkyrol
KAPNOBATAI _______ https://soundcloud.com/kapnobatai
HOT CASANDRA ____ https://facebook.com/HotCasandra & https://soundcloud.com/Hot-Casandra
COUGHY __________ https://listn.to/Coughy

See you when you get there!

*IMPORTANT: Usa de jos va fi descuiata pe toata perioada event-ului (pentru a nu deranja cu buzzer-ul). Doar impingeti usa si veniti in gradina din spate sau urcati la etajul unu. Va asteptam!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.