Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Nu am uitat de viata de noapte: Club Berlin va fi centrul de interes pentru amatorii de electronica cu evenimentul Future Sounds Festival, editia de toamna.

Viata culturala a orasului se intensifica in acest weekend cand Salonul European de Banda Desenata ne solicita atentia cu evenimente si lansari la Foto Anexa MNAC, ICR-ul lanseaza invitatia pentru Zilele Filmului Irlandez, iar in teatre se ridica cortina pentru spectacole deosebite. Nu am uitat de viata de noapte: Club Berlin va fi centrul de interes pentru amatorii de electronica cu evenimentul Future Sounds Festival, editia de toamna.

Joi, 10 noiembrie

1. Lansare de carte "Travesti" de Mircea Cartarescu @ Salonul European de Banda Desenata (Foto Anexa MNAC), ora 18:00

roman grafic Travesti Joi, 10 noiembrie, la ora 18.00, este programata lansarea romanului grafic Travesti de Mircea Cartarescu de Edmond Baudoin, in prezenta autorului si a scriitorului Mircea Cartarescu, urmata de o masa rotunda despre adaptarea literara in banda desenata. Romanul grafic a fost publicat de Editura Humanitas in parteneriat cu Asociatia Jumatatea plina. Autor cunoscut pentru reinnoirea benzii desenate din ultimii 30 de ani, Edmond Baudoin marturisea: „Sunt oameni care te fac sa cresti, iar Mircea Cartarescu este unul dintre acestia. De fiecare data cand am fost in prezenta lui, am incercat sa fiu mai frumos. Asta numesc eu sa cresti.”

2. Spectacol de teatru "Lautrec la bordel" @ Teatrul Metropolis, ora 19:00

Lautrec la bordel Un spectacol care aduce in prim plan viata boema a Parisului de acum doua secole.

Personaje decadente dar pline de fior artistic. O lume a stabilimentelor rau famate si a cabaretelor Miltiron si Moulin Rouge in LAUTREC LA BORDEL, Un cabaret al distractiilor de bulevard si a petrecerilor dansante, imbibat de absinth si de peregrinari nocturne.

Iata caracterele reflectate in opera lui Toulouse Lautrec, pe canavaua scenografica a lui Dragos Buhagiar, in tusa satirico-expresiva a lui Horatiu Malaele ce semneaza regia spectacolului.

Regia: Horatiu MALAELE

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.