Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Dar daca stii ca de Sarbatori te cuprinde nelinistea, poti iesi in club pentru o petrecere de Craciun cu prietenii. Orice ti-ai dori, Craciun fericit!

Informatii si rezervari: 0723 886 371/021 311 19 92.

Sambata, 24 decembrie

Petrecere de Ajun 1. Petrecere de Ajun @ B52, ora 22:00

Avand in vedere ca o bere are valoarea calorica a doua sarmale, in Ajunul Craciunului, B52 va fi singurul club in care puteti sa beti masa de Craciun. Aveti grija doar sa mancati responsabil!

2. Concert Publika @ Wings Club, ora 22:00

In Ajun de Craciun, Wings Club v-a pregatit un eveniment special, o seara de coveruri live, cu trupa Publika.

Povestea trupei suna cam asa: O sala la subsolul unei fabrici cu peretii tapetati in galben. Un covor de cabluri si prelungitoare, peste tot amplificatoare, mixere si microfoane. Aici s-au intalnit pentru prima oara cei cinci membri ai formatiei PUBLIKA. Unii se cunosteau doar din vedere, altii erau prieteni mai vechi. Si-au pregatit instrumentele, au dat drumul volumului, s-au privit cu complicitate si au inceput sa cante. Groove-ul de chitara s-a impletit treptat cu ritmul tobei si al basului, a fuzionat cu armoniile de clapa, s-a lasat purtat de linia vocala. Cand instrumentele au tacut, cei cinci si-au dat seama ca tocmai compusesera prima piesa. Ii mai trebuiau niste versuri, care au sosit cateva zile mai tarziu si „Unde esti?” era deja gata.

Nascuta aproape instantaneu, dintr-o potrivire muzicala iesita din comun si o comunicare exceptionala, formatia PUBLIKA inseamna profesionisti cu o bogata experienta de scena, de productie si de studio. Intr-un context muzical dominat de compozitiile facute pe computer, PUBLIKA propune un sound modern, masurandu-si fortele in reprezentatii live incendiare.
Biletele vor putea fi achizitionate la intrare, in seara concertului, pretul unui bilet fiind 20 RON.

Citește și:

Duminica, 25 decembrie

Petrecere de Craciun
1. Petrecere de Craciun @ B52, ora 22:00

La Petrecerea de Craciun din B52 dam jos sarmalele dansand impreuna pana dimineata. Iar ca sa fim siguri ca va puteti misca, primiti un shot de Jager la intrare. Intrare libera.

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.