Setari Cookie-uri

7 nume. 7 straini. Un secret. Concurs Seven Pounds!

Cu prilejul lansarii pe DVD si Blu-ray, in Romania, a blockbusterului "Seven Pounds" / "Sapte Suflete", Kudika.ro si Prooptiki Romania te invita la concurs!

Cu prilejul lansarii pe DVD si Blu-ray, in Romania, a blockbusterului "Seven Pounds" / "Sapte Suflete", Kudika.ro si Prooptiki Romania te invita la concurs!

Castiga unul dintre cele 4 DVD-uri originale Seven Pounds / Sapte Suflete!


Filmul este acum disponibil pe DVD si Blu-ray impreuna cu urmatoarele materiale-bonus: mini-filmele Sapte puncte de vedere despre Sapte Suflete, Distributia perfecta, Meduza: Cea mai mortala partenera de film din lume, Pasiunea lui Emily: Arta presei scrise, comentariul audio al regizorului Gabriele Muccino, scene taiate si trailerele filmelor "Angels & Demons", "The International", "Rachel Getting Married", "Nick & Norah's Infinite Playlist", "The Lodger", "Cadillac Records", "Not Easily Broken", "Hancock", "The Pursuit of Happyness".

Pentru a castiga unul din cele 4 DVD-uri "Seven Pounds" / "Sapte Suflete", vizioneaza trailerul de mai jos si comenteaza-l aici, in cadrul acestui articol, folosind sistemul de comentarii. Cauta sa fii cat mai original, referindu-te strict la trailer si/sau la film. Daca deja ai vazut filmul, nu le rapi celorlalti placerea de a descoperi singuri deznodamantul.

Castigatorii vor fi alesi dintre cei care au postat cele mai inedite si captivante comentarii. Concursul se desfasoara pana pe data de 24 iulie a.c., data la care vor fi alesi si anuntati castigatorii.

Succes!



Despre film

Dupa revelatia "The Pursuit of Happiness" / "In cautarea fericirii" din 2006, colaborarea dintre Will Smith si regizorul Gabriele Muccino continua cu drama "Seven Pounds" / "Sapte suflete", povestea coplesitoare a unui barbat care traieste cu trauma de a fi ucis intr-un accident rutier sapte oameni. Pentru a-si elibera constiinta, concepe un plan ce va schimba viata a sapte necunoscuti. Scenariul, pe cat de original, pe atat de captivant, impleteste suspansul cu teme metafizice precum viata si moartea, remuscarea si iertarea, prietenia si instrainarea, iubirea si ispasirea, explorand lianturile invizibile ce leaga destinuri in mod inexplicabil.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.