Setari Cookie-uri

7 nume. 7 straini. Un secret. Concurs Seven Pounds!

Cu prilejul lansarii pe DVD si Blu-ray, in Romania, a blockbusterului "Seven Pounds" / "Sapte Suflete", Kudika.ro si Prooptiki Romania te invita la concurs!

La un an de la accident, dupa ce renuntase la slujba de inginer aeronautic, Tim i-a donat un lob pulmonar fratelui sau, Ben Thomas (Michael Ealy), angajat la Fisc, iar sase luni mai tarziu, o parte din ficat lui Holly Apelgren (Judyann Elder), angajata la serviciul pentru asistenta copiilor. Apoi, renunta la un rinichi in favoarea lui George Ristuccia (Bill Smitrovich), antrenor de hockey pentru copii, si ii reda sansa la viata lui Nicholas Adams (Quintin Kelley), al carui viitor depinde de un transplant de maduva osoasa.

Ii ofera casa de la malul marii - in care ar fi trebuit sa locuiasca impreuna cu regretata lui logodnica - lui Connie Tepos, o mama maltratata de concubin, care cauta adapost pentru cei doi copii, iar lui Ezra Turner (Woody Harrelson), un agent de vanzari orb, planuieste sa-i daruiasca vederea. In timpul cautarilor sale, o cunoaste pe Emily Posa (Rosario Dawson), o tanara ale carei facturi medicale o plaseaza in topul datornicilor catre stat.

Emily sufera de o boala cardiaca severa si asteapta un transplant, insa inima ei slabita poate ceda oricand. Petrec mult timp impreuna, el ii ingrijeste gradina, ii plimba cainele si-i repara tiparnita rara cu care realizeaza felicitari, singura ei sursa de venit. Fara sa bage de seama, se indragostesc si, pentru prima data de la accident, Tim redescopera frumusetea vietii. Va alege oare sa-si traiasca noua iubire sau se va sacrifica pentru a-si duce la bun sfarsit planul celor sapte suflete?

Dupa ce a emotionat zeci de milioane de spectatori in cinematografe din intreaga lume, "Seven Pounds" / "Sapte suflete" se lanseaza acum pe DVD si Blu-ray impreuna cu urmatoarele bonusuri: mini-filmele Sapte puncte de vedere despre „Sapte suflete”, Distributia perfecta, Meduza: Cea mai mortala partenera de film din lume, Pasiunea lui Emily: Arta presei scrise, comentariul audio al regizorului Gabriele Muccino, scene taiate, trailere. O productie Sony Pictures distribuita de Prooptiki Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.