Setari Cookie-uri

7 nume. 7 straini. Un secret. Concurs Seven Pounds!

Cu prilejul lansarii pe DVD si Blu-ray, in Romania, a blockbusterului "Seven Pounds" / "Sapte Suflete", Kudika.ro si Prooptiki Romania te invita la concurs!

Dumnezeu a creat lumea in sapte zile. Lui Tim Thomas (Will Smith) i-au fost suficiente doar cateva secunde de neatentie la volan pentru a provoca un accident cumplit. Sapte oameni si-au pierdut viata, inclusiv logodnica sa. De atunci, s-a prabusit in depresie, devenind, chiar si pentru familie, un strain caruia i se citeste nebunia in priviri. Desi pustiit de durere si de remuscari, nu se consoleaza, totusi, cu ipoteza fatidica si indrazneste imposibilul: sa "rascumpere" cele sapte vieti pierdute salvand altele sapte.

Profund convins de necesitatea planului sau, isi dedica tot timpul si energia pentru a-l duce la indeplinire, cautand cu obstinatie sapte necunoscuti pentru care fiecare zi e o agonie, insa sunt, poate, prea mandri ca sa ceara ajutor. Pentru a-si mantui sufletul si a obtine iertarea in fata propriei constiinte, e dispus sa faca sacrificiul suprem, dar mai intai vrea sa se asigure ca fiecare din cei sapte merita o noua sansa la viata.

In acest scop, "imprumuta" identitatea si profesia fratelui sau si se foloseste de toate informatiile si relatiile de care dispune pentru a-si gasi "sufletele", antrenandu-se intr-o adevarata munca de detectiv pentru a verifica dificultatile, dar si caracterul fiecaruia dintre "candidati". Ca agent fiscal, isi revendica nu doar dreptul de a decide soarta economica a datornicilor la stat, ci si sa regleze balanta dintre material si spiritual, dintre meschin si umanitar. Cu spirit de demiurg, analizeaza minutios viata fiecarui "contribuabil"; ii investigheaza insa nu doar conturile, ci si sufletul, ii asculta durerea din spatele cifrelor si ii cantareste faptele. Nimeni nu banuieste insa ce pune la cale. Singurul care ii cunoaste secretul este cel mai bun prieten, Dan (Barry Pepper), care are misiunea de a veghea la indeplinirea intocmai a planului sau.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.