Setari Cookie-uri

Haina-l face pe om: Street Fashion la ShortsUP

Vineri, 25 noiembrie, de la 20.00, la Sala Dalles din capitala are loc editia lunii noiembrie a festivalului de film scurt ShortsUP.

Trailerul evenimentului:




Film Selectorul de la ShortsUP, Alexandra Safriuc, mai adauga un argument la descrierile de mai sus: “Mi-a placut foarte mult ideea echipei din Bangkok prezenta la Bienala de Arhitectura din Venetia: modul in care ne imbracam influenteaza arhitectura spatiului. Fiecare dintre noi poate sa faca strada pe care trece sau locul in care sta mai frumoase doar prin prezenta. Nu trebuie sa atragem atentia, ci doar sa fim in armonie cu spatiul din care facem parte. Iar filmele de la Street Fashion si personajele care “defileaza” in ele vor fi, sper, in armonie cu spectatorii de la Sala Dalles, pe 25 noiembrie.”

Pe langa scurtmetraje, evenimentul va include o instalatie cu fotografii de street fashion local si international, Young Romanian Designers Expo, adica mini-expozitii ce surprind spiritul urban al Bucurestiului, precum si Live Make Up Area.

Biletele pot fi cumparate de la intrare la pretul de 20 de lei. Accesul include participarea la toate formele de arta contemporana din cadrul evenimentului ShortsUP Street Fashion. Detalii pe www.shortsup.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.