Setari Cookie-uri

Omul Pescarus sau Drumul spre Frumos

Omul Pescarus este un spectacol pentru toate varstele, care provoaca emotie si curaj si care iti propune sa te descoperi altfel decit te vezi in fiecare zi, care iti reaminteste sa zbori, sa fii liber...viata nu are nicio valoare inchisa intre limite.

Spectacolul este o fabula a zborului si a desavarsirii umane. Experiment 100% de la sol pana la 15 metri in aer, show-ul este de o sensibilitate uimitoare transmisa prin dans, text, video-proiectie, acrobatie, sunet, virtuozitate, forta.

Este Povestea a cinci tineri care se intalnesc, se uita la TV si se fixeaza pe un documentar cu pescarusi. Acest fapt ii determina sa isi imagineze ca ei insisi se transforma in pasari. Unul dintre ei isi doreste mai mult decat zborul limitat al celorlati. Stolul il reneaga, il proscrie. Jonathan Livingston nu renunta la zbor si reuseste sa isi depaseasca limitele. Astfel, reuseste sa intalneasca un alt stol de pescarusi, mai intelepti, care zboara la altitudini mult mai inalte, care il adopta si care au ca scop sa traiasca bunatatea si dragostea.

Realizata dupa celebra nuvela PESCARUSUL JONATHAN LIVINGSTON de Richard Bach, versiunea scenica prezinta momentele cheie ale celei mai citite parabole moderne dupa Micul Print, printr-o simbioza impresionanta a teatrului cu acrobatii spectaculoase si miscari ce par imposibile.

Spectacolul se va juca in fiecare zi de marti, incepand cu 29 noiembrie 2011, la Grand Cinema Digiplex (Baneasa Shopping City), sala Epika. Biletele sunt puse in vanzare la casele de bilete a cinematografului, pe www.vreaubilet.ro si pe www.bilete.ro. Pretul unui bilet este de 60 lei.

Omul Pescarus este un spectacol pentru toate varstele, care provoaca emotie si curaj si care iti propune sa te descoperi altfel decit te vezi in fiecare zi, care iti reaminteste sa zbori, sa fii liber...viata nu are nicio valoare inchisa intre limite.

Chris Simion “Cand vorbesti despre performanta este ridicol sa convingi cu argumente teoretice. Este suficient sa inveti spectatorii sa vada singuri de ce nu e doar un spectacol de teatru si acrobatie si ca se poate face si in Romania un spectacol de inspiratie Cirque du Soleil. Este o experienta care-ti curata sufletul, e o poveste care te invata cum sa inlaturi ce e urat si meschin in tine si sa redescoperi ce e frumos si adevarat.” Chris SIMION
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.