Setari Cookie-uri

Teatru: Bacantele

Bacantele in premiera pe scena Teatrului In Culise

Prin dans, muzica si culoare, teatrul antic reinvie pe scena contemporana. „Bacantele” lui Euripide prind viata intr-un spectacol neconventional regizat de Doru Zamfir, dupa o dramatizare de Edith Negulici

Premiera spectacolului va avea loc Duminica, 29 Iulie, de la ora 19:00, pe scena Teatrului „In Culise”.

Guy Debord in „Societatea spectacolului” demonstreaza intoarcerea violentei, a tragicului in societatile postmoderne prin: exacerbarea sexualitatii, nevoia de spectacol, nevoia de drama. Intr-o zona emotionala intensa, Medeea, Electra, Antigona se zbat pe viata si pe moarte sa traiasca, musca din realitate, refuza pateticul, tenteaza lirismul, resusciteaza tragicul prin celebrarea instinctelor primare. Tango, crima, sange, ura, sex, catharsis.

“Bacantele” prezinta sentimentul violentei care se naste din noi si revine in noi, mai ales in momentele de criza. Un spectacol caruia ii cazi in capcana de la primele scene, un spectacol care te arde si te consuma cu viteza si violenta, transmitand emotia brutala a poeziei tragice.

Citește și:

Distributia este formata din Gabi Popescu, Denis Ababei, Cornelia Ccu, Ana Maria Rusu, Alexandru Snopovschi, iar coregrafia este semnata Florentin Munteanu.

Va invitam calduros la o calatorie teatrala originala Duminica, 29 Iulie, ora 19:00. Locurile sunt limitate!
Rezervarile se pot face la telefon 021/320.20.59 sau la 0735.026.762 si pe site-ul teatrului In Culise http://teatru.inculise.ro/, iar biletele le puteti achizitiona online de pe www.eventim.ro sau fizic din locatiile Eventim si de la sediul teatrului din Strada Stefan Mihaileanu nr. 53.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.