Firma ajunge si in Romania!

Firma ajunge si in Romania!
Kudika
9 Februarie 2012

Firma/The Firm continua povestea lui Mitchell McDeere si a familiei sale, la 10 ani de la evenimentele din celebrul film si roman omonim. Din ipostaza de tanar asociat, Mitch a distrus Bendini, Lambert & Locke, o prestigioasa firma de avocatura din Memphis ce lucra pentru mafia din Chicago. Iar viata lui n-a mai fost la fel.

Echipa formata din producatorul executiv Lukas Reiter (Boston Legal, Law & Order, The Practice) si celebrul romancier John Grisham aduce in fata publicului un serial inspirat de bestseller-ul international Firma / The Firm publicat in Romania la editura Rao. Firma este primul serial original comandat de Sony Pictures Television (SPT) Networks pentru a fi difuzat in toate teritoriile si este produs de eOne, in asociere cu SPT Networks si Paramount Pictures.

Premiera internationala pe canalele AXN din intreaga lume: duminica, 19 februarie, de la ora 21:00, iar din 29 februarie serialul va putea fi urmarit in fiecare miercuri, de la ora 22:00.

Josh Lucas/ Mitch McDeereFirma/The Firm continua povestea lui Mitchell McDeere si a familiei sale, la 10 ani de la evenimentele din celebrul film si roman omonim. Din ipostaza de tanar asociat, Mitch a distrus Bendini, Lambert & Locke, o prestigioasa firma de avocatura din Memphis ce lucra pentru mafia din Chicago. Iar viata lui n-a mai fost la fel.

Dupa un deceniu plin de greutati si intrarea in programul federal de protectie a martorilor, Mitch si familia sa revin din izolare decisi sa-si refaca viata si viitorul – doar ca pericolele din trecut inca mai bantuie, dublate de noi amenintari, aparute de pretutindeni.

Echipa formata din producatorul executiv Lukas Reiter si celebrul romancier John Grisham nu a generat doar incitanta poveste, ci s-a ocupat si de alegerea membrilor distributiei. Josh Lucas (Mitch McDeere), actor si producator american cunoscut din Sweet Home Alabama si The Lincoln Lawyer a primit rolul principal. Sotia sa (Abby McDeere) este interpretata de Molly Parker, celebra pentru rolul facut in serialul Dexter, in sezonul 2011. Juliette Lewis, nominalizata la Oscar pentru rolul din Cape Fear, este secretara cea sexy a lui Mitch (Tammy Hemphill), iar pentru rolul fratelui lui Mitch McDeere, Ray McDeere, a fost ales actorul britanic Callum Keith Rennie. Acesta a mai jucat in Harper’s Island, Battlestar Galactica, The Butterfly Effect si Paycheck.

distributia serialului Firma

Producatorii executivi ai serialului sunt John Grisham, Lukas Reiter, John Morayniss (Haven,Hung) Michael Rosenberg (Hung,The Riches) si Noreen Halpern (Rookie Blue, Call Me Fitz).

Imediat dupa premiera de pe canal, timp de 7 zile, primul episod al serialul Firma va fi disponibil in intregime pe www.axn.ro si www.cinemagia.ro si va putea fi urmarit de catre toti vizitatorii celor doua site-uri.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri