Setari Cookie-uri

Cafeneaua iubirii

Cei de la Jacobs au avut o idee minunata: sa dea nastere unui spatiu virtual, coffechat.ro, unde suntem invitate noi, fetele, sa savuram o cafea si sa povestim despre iubire. Cu mana pe inima va spun ca povestile de aici mi-au pus ambrozie in cafeaua amara a diminetii incepute prea devreme.

A fost apoi intalnirea cu prietena mea cea mai buna, aceea care mi-a fost colega de facultate si de hohot de plans dupa primele iubiri risipite. Simona mea, sufletul meu pereche, s-a mutat acum cativa ani intr-o alta tara, iar eu o astept si acum, ca pe o mare, esentiala iubire, fara de care nu mai stiu sa vad Nordul pe busolele inimii.

Mi s-au nascut copiii- si viata a luat-o intr-un alt sens, complet altul. crescator, vertiginos, divin… Si a venit mai tarziu cea mai neasteptata dintre intersectiile sufletului meu. Printr-o minune, printr-o intamplare, am construit un blog si mi-au iesit in intampinare sute si sute de suflete splendide. Am avut seri de nostalgie in care oameni pe care nu i-am intalnit niciodata m-au tinut de mana. Dimineti parfumate cu abur de cafea, in care eu si prietenele mele de pe blog ne-am dat curaj si putere pentru o noua zi. Cine s-ar fi gandit vreodata ca in neant plutesc inimi de zeite, cautandu-si perechea de batere, in ritmul acelorasi idei? Poate ca dintre toate miracolele intalnirilor mele, acesta a fost cel mai amplu, cel mai coplesitor. Si apoi a venit o mare iubire. Dar aceasta este o alta poveste, despre care mai am muuulte de istorisit… Pana atunci, va astept la cafea, sa-mi vorbiti despre intalnirile voastre.

Cel mai frumos film de pe pamant


Ai un film pe care l-ai alege fara ezitari drept cel mai frumos de pe pamant? Dintre toate filmele superbe ale lumii stii sa alegi unul, hai, doua, pe care le-ai putea vedea de o mie de ori? Care?

Dupa un week-end intesat de filme, incep saptamana nu cu ganduri sobre, ci dornica sa aleg, dintre toate filmele lumii, pe acela pe care l-as lua cu mine si la bine si la rau, pana cand uzura dvd-ului ne-ar desparti. (Si nici asta nu ne-ar putea sta in cale fiindca pentru filmul vietii ai intotdeauna si cateva copii de siguranta.)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.