Setari Cookie-uri

Cronica de film: Twilight Saga Eclipse

Dupa o lunga asteptare, dezvaluiri mai mult sau mai putin incitante si o premiera fastuoasa, incununata de succes in LA, pe 2 iulie Twilight Saga Eclipse s-a lansat si in Romania. Admiratori infocati ai seriei dar si cei mai neicrezatori, manati doar de curiozitate, au luat cu asalt cinamatografele inca din prima zi de lansare.

Un alt punct in plus: actiunea este mult mai complexa. Daca pana acum firul epic era centrat in jurul relatiei Edward-Bella, in Eclipse apar foarte multe personaje noi si la un moment dat sunt dezvaluite povesti captivante despre trecutul vampirilor Jasper si Rosalie. Conflictul aprins dintre varcolaci si vampiri capata un inteles nou, odata ce aflam povestea care sta la baza tratatului dintre cele doua tabere.

Am cateva scene preferate, pe care le asteptam cu interes de cand am citit cartea. In primul rand, scena din cort, presarata cu replici intepatoare dar sincere, din partea celor doi. Mi-a placut foarte mult dialogul dintre Edward si Jacob, deoarece pentru prima data au curajul sa fie sinceri unul cu celalalt, reusind sa creeze o legatura, intelegandu-se mult mai bine. De asemenea am asteptat cu nerabdare lupta dintre Edward si Victoria si n-a fost in zadar. Este intr-adevar convingatoare, spectaculoasa, reusind sa transmita o stare tensionata pana la final.

Asadar, acestea fiind spuse, verdictul meu in favoarea filmului este bineinteles, pozitiv. Intr-adevar, intotdeauna este loc de mai bine, insa, personal, consider ca Eclipse este categoric superior celorlalte doua serii. In plus, de aceasta data nu-l mai avem in prim plan doar pe carismaticul Robert Pattinson. Taylor Lautner incanta fanele prin aparitii dese, notabile. Acesta apare fara camasa in majoritatea scenelor. In caz ca nu ati vazut filmul, va doresc vizionare placuta, cu siguranta veti ramane placut surprinsi. Intre timp, eu astept cu interes ecranizarea ultimului volum, Breaking Down.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.