Setari Cookie-uri

Top 10 Cele mai bune replici de agatat din filme

Hollywood a inventat formula filmelor cu final fericit pentru comediile romantice si povestile de dragoste, dar legaturile amoroase incep de obicei printr-o replica inspirata sau, cel putin, norocoasa. Sa vedem care sunt cele mai savuroase replici de agatat si in ce filme le gasesti.

6. “Apreciez ce-ncerci tu sa faci aici, treaba asta cu seductia, dar hai sa-ti dau un sfat: cu mine mergi la sigur.” (I appreciate this whole seduction thing you’ve got going on here, but let me give you a tip: I’m a sure thing.)

Asta ii spune Julia Roberts lui Richard Gere in binecunoscutul film Pretty Woman (1990), incercand sa-I scuteasca de oboseala de a face pe galantul. Ce nu stie ea inca e ca va interveni dragostea in ce ar fi trebuit sa fie o relatie sexuala, cvasi-contractuala.

5. “Trimiti toate semnalele potrivite - fara cercei, tocuri sub 5 cm, parul prin la spate, porti ochelari de citit dar nu ai nici o carte, bei Martini, ceea ce inseamna ca ai avut o saptamana afurisita si o bere nu ti-ar ajunge. Iar daca asta nu era suficient de clar, mai e si semnul ala ‘du-te dracu’ pe care ti l-ai stampilat pe frunte”. (I mean, you’re sending all the right signals – no earrings, heels under two inches, your hair is pulled back, you’re wearing reading glasses with no book, drinking a Grey Goose martini, which means you had a hell of a week and a beer just wouldn’t do it. And if that wasn’t clear enough, there’s always the “fuck off” sign that you have stamped on your forehead.)

Ai putea crede ca e prea dura abordarea lui Will Smith, dar expertul in agatat si relatii, Hitch (2005), stie ce poate sa faca un pic de psihologie inversa mai ales cand abordezi o femeie puternica si intimidanta cum e Eva Mendes: tactica lui e sa o faca sa se simta vulnerabila, bineinteles.



4. “Ai fi socat daca as pune pe mine ceva mai confortabil?” (Would you be shocked if I put on something more comfortable?)

Sex-simbol in anii ’30, Jean Harlow rosteste memorabila replica in filmul Hell’s Angels (1930), povestea a doi frati piloti si a misiunilor periculoase pe care le au de indeplinit in Primul Razboi Mondial. Pe langa aparitia blondei platinate cu sex appeal, filmul a ramas in istoria cinematografica drept cea mai scumpa productie de pana atunci: 3,8 milioane de dolari.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2011
Echipa Kudika