Setari Cookie-uri

Top 7 scorpii impielitate pe care le admiri

Personajele feminine in rol negativ ne trezesc de cele mai multe ori sentimente contradictorii: ai vrea sa li te impotrivesti, dar pe de alta parte ai vrea sa fii in locul lor. Puterea lor ne seduce si ne atrage. Am alcatuit pentru voi un top 7 de scorpii impielitate ale caror replici taioase le-ai savurat, a caror atitudine ai vrea sa o ai, al caror curaj il admiri.



3. Miranda Priestly (The Devil Wears Prada)

Seful de cosmar si femeia stilata care vrei sa devii la maturitate – Miranda Priestly le intruchipeaza pe ambele. Editor-sef la revista de moda Runway, Miranda este un style icon si o femeie de afaceri de succes. Reputatia ei profesionala este impecabila, dar cea personala schiopata usor. E necrutatoare cu noua ei asistenta si are o limba extrem de ascutita. Pana la urma, ea trebuie sa fie astfel ca sa reuseasca sa rezista in lumea dura a afacerilor. Andy (Anne Hathaway) o apara spunand: “Daca Miranda ar fi fost barbat, singurul lucru care s-ar spune despre ea ar fi cat de buna si de profesionista este in munca ei”.




2. O-Ren Ishii (Kill Bill vol. 1)

Lucy Liu este O-Ren Ishii in filmul lui Tarantino, Kill Bill volume 1. Personajul ei este o femeie cu mostenire rasiala complicata care si-a vazut parintii omorati cu brutalitate cand avea doar noua ani. O-Ren Ishii e insetata de razbunare: isi va atinge scopul odata ce devine un asasin expert. Filmul lui Tarantino este violent pana la extrem, dar dincolo de asta, O-Ren Ishii ii reprezinta pe toti cei cu origini mixte, care stiu sa fie mandri de mostenirea lor.




1. Catherine Tramell (Basic Instinct)

Rolul din Basic Instinct a facut-o pe Sharon Stone un star, iar personajul ei Catherine Tramell a devenit emblema femeilor periculoase. O scriitoare inteligenta, suspectata de crima, face ravagii in randul politistilor cand este chemata la interogatoriu. Se joaca cu mintea detectivului Nick Curran (Michael Douglas), priveste-o cum seduce si manipuleaza.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: