Setari Cookie-uri

Top 10 iubiti cam ciudatei

Filmele cu incurcaturi romantice de la Hollywood ne amuza de cele mai multe ori cu ciudatenia personajelor principale. Pentru ca iubitul FOARTE nepotrivit e mereu o sursa de divertisment, am alcatuit pentru voi un top 10 al dubiosilor, cu mentiunea ca exagerarile sunt intentionate.



6. Imaturul: Tripp in Failure to Launch (2006)

Tripp (Mattew McConaughey) e un tip atragator, cu priza la femei. Se descurca sa le ameteasca si sa le bage in pat. Numai ca dimineata de a doua zi e intotdeauna incomoda: Tripp inca locuieste cu parintii. Desi are 35 de ani deja, nu pare sa se poata dezvata de avantajul de a locui la ai sai: bani de buzunar, mancare calda, haine spalate, camera curata. Aproape ca nu il poti invinui. Sau stai: de fapt, poti.




5. Obsedatul: Ted Stroehmann in there’s Something About Mary (1998)

Limba engleza are un termen mai precis care sa il descrie pe Ted (Ben Stiller): stalker. Indragostit din liceu de Mary (Cameron Diaz), Ted e inca amarat ca si-a ratat sansa cu ea in clasa a 12-a. Fixat in continuare pe amintirea ei si convins de realitatea iubirii lor adolescentine, hotaraste sa o caute. Apeleaza la un detectiv particular si regizeaza o intalnire intamplatoare, ca o regasire. 13 ani mai tarziu.




4. Cel mai bun prieten: Wally Mars in The Switch (2010)

Kassie (Jennifer Aniston) are 40 de ani, e singura si isi doreste sa fie mama. Apeleaza la un donator de sperma si isi anunta prietenii ca in curand va fi insarcinata. Wally (Jason Bateman), un bun amic, nu prea intelege decizia lui Kassie si nici cum poate sa aleaga un donator, asa, pur si simplu. Imbatandu-se la petrecerea de … fertilizare, Wally arunca sperma donatorului si o inlocuieste cu a lui. A doua zi, mahmurela arunca un val de ceata asupra intamplarilor de la petrecere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.