Setari Cookie-uri

Top 10 iubiti cam ciudatei

Filmele cu incurcaturi romantice de la Hollywood ne amuza de cele mai multe ori cu ciudatenia personajelor principale. Pentru ca iubitul FOARTE nepotrivit e mereu o sursa de divertisment, am alcatuit pentru voi un top 10 al dubiosilor, cu mentiunea ca exagerarile sunt intentionate.



3. Logoditul: Pediatrul Steve Edison din the Wedding Planner (2001)

Steve (Mattew McConaughey) apare de nicaieri, o salveaza pe Mary (Jennifer Lopez) in plina strada, de la un accident deopotriva jenant si periculos. Apoi ii ofera ingrijiri la sectia de pediatrie, unde e doctor, accepta sa iasa la o intalnire care decurge cat se poate de romantic si aproape o saruta. Mary e in al 9-lea cer. Poate de data asta, isi va organiza propria nunta. Dar inainte de asta trebuie sa planifice nunta rasfatatei Fran cu Steve – cu Steve?! Da, e logodit: nu ti-a spus?





2. Sotul care te bantuie: Gerry Kennedy in P.S. I Love You (2007)

Gerry (Gerald Buttler) afla ca are o tumoare pe creier si incepe sa isi pregateasca sfarsitul. Numai ca pregateste si vaduvia sotiei sale Holly (Hillary Swank). Gerry pune la cale un plan prin care sotia sa primeasca scrisori de la el, dupa moarte. Intentia ar fi sa o ajute sa depaseasca absenta lui, numai ca metoda aleasa e cel putin indoielnica: ne-ar fi frica sa primim asemenea scrisori, ca de pe cealalta lume.




1. Perversul: Larry in Closer (2004)

Larry (Clive Owen) acceseaza intr-o zi un chat room, cautand surse de excitatie. Intalneste pe cineva cu pseudonimul DDW, care pretinde a fi femeie. De fapt vorbeste cu Dan (Jude Law), care il incita la o discutie sexuala si murdara. Isi dau intalnire in lumea reala, iar Dan isi da numele Anna si descrie o Anna adevarata (Julia Roberts), blonda si cu o gura voluptoasa. Cu toate ca Larry face o prima impresie de mare pervers, Anna incepe o relatie cu el.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.