Setari Cookie-uri

Top 10 melodii potrivite pentru o noapte fierbinteeee!

Sunt melodiile care vi se strecoara pe sub piele, care va incita si va fac sa va trageti mai aproape unul de altul. De unele dintre ele te leaga amintiri si de fiecare data cand le reasculti, acele sentimente reinvie. Tie ce piesa sexy iti da fiorii primei iubiri?




4. Aerosmith - Crazy


Aerosmith sta bine la capitolul melodii dragastoase, iar o piesa precum Crazy te face instantaneu sa iti incetinesti miscarile. Crazy este clipul care demonstreaza iar si iar puterea de a fi sexy.




3. Madonna - Justify My Love


Madonna a revolutionat muzica pop cu atitudinea ei indrazneata care a depasit bariera dupa bariera. Ne-a eliberat, iar odata cu Justify My Love totul a devenit permis.




2. Chris Isaak - Wicked Game

Clasica Wicked Game, inconfundabila de la primele acorduri, e responsabila pentru atmosfera romantica a multor seri. Parca nu a fost niciodata mai tentant sa te indragostesti. Versurile lui sunt absolut delicioase.




1. Marvin Gaye - Sexual Healing


Dragostea e leacul pentru tot, iar dupa Sexual Healing chiar nu mai ramane decat o stare de bine. Infatuare, indragostire, iubire – sub orice forma ar fi, dragostea e bine venita



Marvin Gaye - Sexual Healing de hushhush112


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.