Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

In weekendul cu 1 aprilie, asteapta-te la pacaleli si inarmeaza-te cu buna dispozitie. In Bucuresti vor fi evenimente speciale: performance Femme Façade, concert Dan le Sac vs Scroobius Pip, o petrecere cu iz stiintific si un targ vintage. Iar intre o expozitie si o intalnire la clubul de lectura, destinde-te cu un concert, ai de unde alege: Butterflies in my Stomach, Byron, Maria Radu si nu numai.

"My Blood is Thicker than Yours"
Spectacolul culmineaza cu performance-ul artistei de orgine franco-caraibiana Valerie Renay sau Femme Facade (alter-egoul ei): "My Blood is Thicker than Yours".

Pe Valerie o cunoasteti deja ca jumatate a duo-ului art-rock Noblesse Oblige. Ea revine in Romania, pe scena din Control, ca Femme Facade si cu cel mai nou proiect al sau My Blood is Thicker than Yours. Acesta combina rezultatele cercetarilor ei legate de practicile voodoo cu propriul simt estetic si lumea stilizata. Valerie Renay exploreaza notiunile de credinta, putere feminina, etnicitate, viata si moarte, prin reproducerea unui act ritualic de sacrificiu. Renay creeaza mai degraba o ceremonie mistica decat un
show.

Valerie s-a facut remarcata atat pe scena muzicala internationala cu Noblesse Oblige, cat si ca performer, regizor si scriitor. Ea si-a petrecut jumatate din viata in Londra, unde a studiat actorie (cu Phillippe Gaulier), miscare scenica (cu Contact impro/Body Weather) si canto.

Intrarea la "muzeu" este 25 lei.

La ora 23.00, dupa performance, sunteti asteptati la Decadent Glam Party (unde Valerie va fi special guest star) cu un DJ set by Cliza & Pavilion si proiectii din filme decadent glam.
Intrarea la party este libera .

Outfit requirments: trashy glamorous flashy gutter.

Acest eveniment inedit in contextul artei contemporane romanesti este organizat de Control Club in colaborare cu Pavilion Unicredit (Centre for Contemporary Art & Culture).

2. Chef de Stiinta @ Club Fabrica, ora 20:00

Cu ocazia relansarii revistei Stiinta & Tehnica, joi seara se sarbatoreste la Chef de Stiinta, o petrecere cu roboti, proiectii interactive, lasere, PISICA PATRATA, The Graphic Show.
Inscrierea la petrecere se face pe profilul de Facebook Chef de Stiinta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.