Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

In weekendul cu 1 aprilie, asteapta-te la pacaleli si inarmeaza-te cu buna dispozitie. In Bucuresti vor fi evenimente speciale: performance Femme Façade, concert Dan le Sac vs Scroobius Pip, o petrecere cu iz stiintific si un targ vintage. Iar intre o expozitie si o intalnire la clubul de lectura, destinde-te cu un concert, ai de unde alege: Butterflies in my Stomach, Byron, Maria Radu si nu numai.

Irina Sarbu & Marius Mihalache band vor concerta vineri, 1 aprilie, la The Ark Lounge, in cadrul unei noi platforme muzicale, “Live in the Lounge”, incepand cu ora 21:00.

2. dan le sac vs. Scroobius Pip @ Control, ora 22:00

De 1 aprilie, o zi in care nimic nu e pe bune, dan le sac vs Scroobius Pip si Agresiv ne invita sa luam petrecerea in serios. Vineri, dupa ora 22, in Club Control, electro/hip-hop-ul britanic intalneste rap-ul underground bucurestean, intr-un eveniment prezentat de Burn Studios.

Deveniti celebri datorita hit single-ului Thou Shalt Always Kill, dan le sac vs Scroobius Pip vor include si Romania in turneul lor european de anul acesta (Bucuresti – 1 aprilie, Cluj Napoca – 2 aprilie), la initiativa OneDay, electrizand publicul cu ritmurile dansabile si versurile acide ce au facut furori pana acum la festivalurile internationale.

Desi provin din acelasi oras britanic, drumurile celor doi artisti nu s-au intalnit pana in 2006, cand dan le sac, adica Daniel Stephens (muzician, DJ si promoter) si David Peter Meads aka Scroobius Pip (rapper/spoken word artist) se angajeaza intr-un magazin HMV din Lakeside. Prima lor colaborare, piesa Thou Shalt Always Kill, este imediat difuzata in emisiunea lui John Kennedy la postul britanic de radio XFM, propulsand duo-ul in playlist-urile tuturor internautilor pasionati de muzica. “Celebritatea a venit peste noapte: dintr-o data, piesa noastra circula pe internet, asa ca am imprumutat 200 de lire si-am filmat un videoclip”, isi amintesc cei doi. Intre timp, Thou Shalt Always Kill a strans peste 3 milioane de accesari pe YouTube.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.