Setari Cookie-uri

5 idei: Ce facem de 1 Mai?

Pentru ca 1 Mai va fi anul acesta intr-o zi de duminica, pierzi o zi libera, dar castigi un weekend de distractie. Profita de el si petrece-l in aer liber. Primavara e aici, in sfarsit, si te cheama la iarba verde. Avem pentru tine cateva sugestii pentru a iti petrece un 1 Mai Sarbatoresc, nu Muncitoresc. Petrecere frumoasa!

Drumetii si aer proaspat

La fel cum unii nu mai au rabdare sa ajunga la mare, sunt altii pasionati, innebuniti dupa munte. De 1 Mai nu vor pierde ocazia de a-si incalta bocancii si de a ingramadi strictul necesar intr-un rucsac. Pentru un weekend mai relaxat, alegeti o cazare la pensiune si nu va zgarciti la margarete. Plimbarile si aerul tare de munte te vor obosi cat sa iti doresti un pat moale si nu o folie de izopren. Desi trebuie sa recunoastem ca mersul cu cortul are farmecul lui. Daca ajungeti la Slanic Prahova, nu ezita sa vizitezi salina – se pare ca e minunata!

City break

Pentru cei mai aventurosi, cu gust pentru calatorii, un city break prin Europa e o idee cat se poate de tentanta. Capitalele europene, la doar o ora doua cu avionul, sunt destinatii excelente de 1 Mai. O asemenea escapada e costisitoare, dar se poate transforma intr-o experienta memorabila daca ai un ghid bun si stii sa citesti o harta. Excursia urbana intr-un oras nou poate fi facuta alaturi de cele mai bune prietene – cu conditia sa nu se transforme intr-o expeditie la shopping. De 1 Mai tonul il da buna-dispozitie: ai grija de tine si rasfata-te in aer liber!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.