Setari Cookie-uri

Top 10 nunti regale din povesti

Lucrurile nu merg intotdeauna cum ne-am astepta nici macar atunci cand e vorba de nunti de poveste, de dragoste ca-n basme si de baghete magice. Chiar daca printesele par a fi cele mai fericite si mai norocoase fete de pe lume, au avut si ele, ca noi toate, de depasit obstacole: in cele ce urmeaza un top al celor mai tari printese cu nuntile lor de poveste, din filme si din desene animate.

6. The Young Victoria (2009)

Inspirat din povestea adevarata a reginei Victoria, filmul o prezinta pe viitoarea regina pe vremea cand era inca o tanara jucata pe degete, ca un pion in jocul politic. Dar odata ce si-a intalnit alesul, pe printul Albert, dragostea lor a devenit o arma puternica si i-a facut sa fie un cuplu redutabil. Curand nimeni nu le-a mai putut sta in cale.




5. Alba ca Zapada si cei sapte pitici (1937)


Primul sarut ii transforma pe tineri, iar prima dragoste nu o vor uita niciodata. Alba ca Zapada poate ca n-are noroc in jocurile politice de la palat, dar in dragoste va fi fericita: un print pe cal alb o va salva de la somnul nesfarsit si se va casatori cu ea, oferindu-i tot ce viseaza. Iata momentul in care vraja e rupta:




4. Shrek (2001)


Se spune ca indragostitii au ochi numai unul pentru altul, iar de multe ori e greu de inteles din afara ce se petrece intre ei doi. Shrek si Fiona nu sunt defel un cuplu tipic, dar iubirea lor nu are de ce sa se ascunda. Sarutul de la altar le confirma inca o data ca sunt sortiti sa fie impreuna.




3. The Princess and the Frog (2009)


Intr-o creatie recenta a studiourilor Disney, e redata povestea printesei care saruta un broscoi in speranta ca acesta se va transforma intr-un print minunat. Adaugand o noua intorsatura povestii, creatorii Disney reinterpreteaza sarutul magic - pe protagonisti ii asteapta o aventura nemaipomenita. Pana la urma, nu doar Fiona se 'inverzeste' de la atata dragoste:




2. The Princess Diaries: The Royal Engagement (2004)


O nunta regala poate parea de vis, dar daca este facuta doar de convenienta, devine curand cosmarul oricarei tinere. Printesa Mia (Anne Hathaway) trebuie sa gaseasca o modalitate de a scapa dintr-o casatorie aranjata, pastrandu-si privilegiile si sansa la succesiune intacte. Priveste in continuare deznodamantul unei casatorii aranjate:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.