Setari Cookie-uri

Sfarsitul lumii: top 10 scenarii

2012 este cel mai popular an in randul profetiilor apocaliptice. Se schimba anul si suntem cu totii mai mult curiosi decat inspaimantati sa vedem ce se va intampla.

5. Alinierea planetelor
Pe 21 decembrie 2012, planetele se vor alinia si se vor suprapune peste planul Caii Lactee. Asemenea alinieri se produc la fiecare 36 de ani, dar de data aceasta evenimentul este deosebit. Ecuatorul galactic va fi pentru prima data expus, iar aceasta este zona de pe cer pe care mayasii o considerau a fi extrem de importanta – e legata de mitologia renasterii spirituale.
Cosmologia mayasa insa nu este foarte exacta in descrierea evenimentelor care s-ar putea produce. Unele versiuni sustin ca energiile provenite de la gaura neagra si de la soare vor cauza cutremure, tsunami, inundatii si vreme dezastruoasa. In alte versiuni, alinierea va fi cauza unor probleme de ordin ezoteric cum ar fi blocarea unui anumit fel de energie determinand modificari existentiale considerabile. Pe langa toate astea, exista si un grup de oameni care se teme ca noua pozitionare expune planeta noastra riscului de a fi absorbita in gaura neagra din centrul Caii Lactee.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.