Setari Cookie-uri

Filme noi, stiri de sezon si... criminali in serie!

Avem saptamana asta o gama larga de noutati care nu-i va dezamagi pe cei dornici sa calatoreasca prin lumea filmelor. Am lasat stirea despre iesirile violente ale lui Christian Bale sa isi continue cursul si mai vizitam subiectul din cand in cand, caci barfele inca-s in toi - dar cu totii stim ca adevarata saga de urmarit e victoria decisiva a “Cavalerului negru” la Box office... Oare va depasi incasarile-record ale Titanicului?

Avem saptamana aceasta pe Moviebox o gama larga de noutati care nu-i va dezamagi pe cei dornici sa calatoreasca prin lumea filmelor. Am lasat stirea despre iesirile violente ale lui Christian Bale sa isi continue cursul si mai vizitam subiectul din cand in cand, caci barfele inca-s in toi - dar cu totii stim ca adevarata saga de urmarit e victoria decisiva a “Cavalerului negru” la Box office... Oare va depasi incasarile-record ale Titanicului?

Batman nu e singurul supererou pe tava cinefilului momentan: imaginatia si loialitatea fanilor de benzi desenate sunt rasplatite in perioada asta, cand conventia Comic-Con din San Diego strange laolalta figuri celebre din cetatea filmelor cu fani impatimiti. Veniti sa-si promoveze ultimele proiecte cinematografice care sunt descendentele 3D (tri-dimensionale) ale povestilor schitate de artistii BD (benzi desenate), vedetele si maharii studiourilor Hollywoodiene le ofera fanilor 4 zile de vis in care magia SF-urilor si fanteziilor se revarsa in realitate.

Printre starurile prezente la Comic-Con, il dibuim pe Mark Wahlberg, care are multe de spus despre rolul sau in adaptarea jocului video “Max Payne” pentru marile ecrane – dar si gura targului de spart cu vesti din viata personala. Alte activitati ale actorilor pe timpul verii tin mai putin de viata personala cat de vietile altora: operele de caritate se pare ca au intrat in tendinte si breasla VIP-urilor e pe baricade, pentru combaterea cancerului, ajutarea copiilor etc. Si ca tot veni vorba de copii, dupa tam-tam-ul mogaldetelor gemene ale perechii Brangelina, se mai anunta un pui de actori. Aflati aici de unde a aparut aceasta noua ciuperca dupa ploaia cu bebeli a anului curent.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.