Setari Cookie-uri

Filme noi, stiri de sezon si... criminali in serie!

Avem saptamana asta o gama larga de noutati care nu-i va dezamagi pe cei dornici sa calatoreasca prin lumea filmelor. Am lasat stirea despre iesirile violente ale lui Christian Bale sa isi continue cursul si mai vizitam subiectul din cand in cand, caci barfele inca-s in toi - dar cu totii stim ca adevarata saga de urmarit e victoria decisiva a Cavalerului negru la Box office... Oare va depasi incasarile-record ale Titanicului?


Pe MovieBox, la sectiunea “In Curand” vorbim despre filme noi, pe pagini proprii, decorate cu trailere cu tot, care vor avea premiera in august: muzicalul “Mamma Mia” (montat pe cantece ABBA), comedia “Forgetting Sarah Marshall” , expozeul cutremurator “Fast Food Nation”, si o dubla doza de filme made in non-SUA: frantuzescul “J’veux pas que tu t’en ailles”, si ungurescul “Dolina”. Ca intotdeauna, pentru filmele care ruleaza in saptamana curenta, doar acesati pagina care vi le insira pe toate, cu cinematografele aferente, aici.

Nu in ultimul rand, avem un nou top MovieBox, unde saptamana asta va listez preferintele mele in materie de ucigasi in serie... mai exact, aceia dintre ei care au fost imortalizati pe pelicula – fie ca e vorba de biopic-uri (bazate pe o poveste reala) sau de fictiune pura, filmele despre criminalii psihopati sunt mai mereu fascinante. Nu sunteti de acord? Casuta de comentarii va sta la dispozitie ca sa luati oricand cuvantul.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.