TOP 10: Medico - Mintos - Sexos

TOP 10: Medico - Mintos - Sexos
Kudika
27 Mai 2010

De catva timp – mai exact un an, in cap, de cand “E.R.” si-a dat obstescul sfarsit pe canalul gazda, NBC – dramele medicale sufera de pe urma unui public satul de spitale si bolnavi, de mereu aceleasi idile la locul de munca intre interni, doctori, rezidenti si infirmieri, de dileme bioetice si profesionalismul idealist al unui sistem medical utopic. Spre deosebire de canalele nationale (NBC, CBS, ABC, FOX, CW), cablul s-a reorientat spre dramedii mai realiste, schimband focusul de pe doctori pe asistentele din umbra, si admitand personal cu defecte, rizibil chiar, pe culoarele spitalelor imaginare (vezi “Nurse Jackie” pe HBO sau “HawthoRNe” pe TNT).

Revenind la doctori, insa, cativa din vremurile de glorie ale dramelor medicale¸ cand inca nu ne plictisiseram de aerele lor de (semi-)zei, vor ramane mereu intipariti in analele televiziunii americane, si in sufletele noastre – pentru ca au facut istorie, si au setat niste standarde la care serialele de azi abia daca se pot raporta fara sa iasa sifonate de pe urma comparatiei. In continuare, un top al celor mai sexy doctori din serialele de ieri si de azi, pe care in van ii cautam prin spitalele locale, dar ii vom gasi mereu pe DVD.

Realizat de Ioanina

7. Dr. Hank Lawson (“Royal Pains” – Mark Feuerstein) – Unul dintre hit-urile surpriza din vara anului trecut, in peisajul televiziunii americane care, se stie, e saracacios in materie de seriale pe toata perioada estivala, a fost fara doar si poate dramedia medicala “Royal Pains”. Dezvoltata de canalul USA, “Royal Pains” cum sejurul relaxant al frumuselului si priceputului doctor Hank se transforma intr-un “cabinet” mobil de consultatii, deschis non-stop pentru socialitii si bogatasii din Hamptons. Seria scurta, de 12 episoade (care, insa, vor fi urmate de un al doilea sezon, incepand de joia viitoare, 3 iunie), are in prim-plan o relatie cvasi-functionala, cea dintre eroicul Hank, gata sa sara in ajutor indiferent de loc sau resurse, ca un MacGyver inspirat de Hippocrate, si, in coltul opus, materialistul sau frate Evan, care vede numai dolari in orice intreprindere, oricat de nobila.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri