Setari Cookie-uri

Galerie foto : Sunt un mic ticalos

Universal Pictures si Illumination Entertainment va invita la primul lor film 3D CGI, Sunt un mic ticalos / Despicable Me.

Universal Pictures si Illumination Entertainment va invita la primul lor film 3D CGI, Sunt un mic ticalos / Despicable Me.

Produs de CHRIS MELEDANDRI (Ice Age, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!), Sunt un mic ticalos este povestea celui mai mare super-ticalos care isi gaseste nasul cand in viata lui intra trei fetite inocente.

Intr-o suburbie linistita inconjurata de gardulete albe si tufe de trandafiri se afla o casa neagra care zace in mijlocul unei peluze paraginite. Aceasta casa ascunde un secret teribil, nestiut si nebanuit de nimeni din vecini. Inconjurat de o armata de minioni, maleficul Gru (voce – Steve Carell) pune la cale jaful secolului, de proportii astronomice. O sa fure luna! (da, luna!!).

Gru are o placere deosebita sa comita tot felul de ticalosii. Inarmat cu un arsenal de raze care micsoreaza si ingheata, si ajutat de o flota de vehicule de razboi in stare permanenta de alerta, Gru secera tot ce-i sta in drum. Asta pana in ziua in care da piept cu vointa uriasa a trei fetite orfane care se uita la el si vad ceea ce nu mai vazuse nimeni: un potential tata!

Cel mai diabolic raufacator din lume a dat peste cea mai mare provocare din viata lui: trei fetite pe nume Margo, Edith si Agnes.

“Conceptul original pentru Sunt un mic ticalos” mi-a fost prezentat de Sergio Pablos, care este un artist de animatie din Spania », explica Chris Meleandri. « Am stiu imediat ca scenaristii cei mai potriviti pentru acest proiect erau Cinco Paul si Ken Daurio. » Cei doi au mai lucrat cu Meleandri la succesul international Horton Hears a Who!

Pentru acest proiect era esential sa se construiasca o lume care sa poata deveni marca specifica pentru filmele ce vor urma, si anume sa se evite povestile care se centreazaa pe eroi sau antagonisti bidimensionali. Ideea de a face un film de animatie in care eroul este un ticalos este neobisnuita si provocatoare. Pana spre finalul filmului Gru se va transforma, dar noi vom aprecia transformarea lui tocmai stiind de unde a plecat.

Co-producatorul John Cohen adauga ca Gru reprezinta acea rautate care mocneste in multi dintre noi, dar pe care nu avem curajul sa o scoatem la iveala : « Cand stai la o coada imensa la magazin si cineva in fata ta are 25 de produse in cos si nu stie daca sa plateasca cu cardul sau cu cecul, trebuie sa recunosti ca ti-ar placea sa ai o arma care sa-l inghete. Gru face ceea ce multi dintre noi si-ar dori uneori sa poata face. »
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.