Setari Cookie-uri

Galerie foto : Sunt un mic ticalos

Universal Pictures si Illumination Entertainment va invita la primul lor film 3D CGI, Sunt un mic ticalos / Despicable Me.

• Copil care-ti incearca rabdarile, Edith (debutanta DANA GAIER) este fix ultimul copil pe care l-ar adopta cineva. Cu sapca ei trasa pe ochi, Edith de-abia asteapta sa incerce toate armele periculoase ale lui Gru. Desi Edith, a doua ca varsta dintre cele trei surori, are nevoie (si isi doreste) ca cineva sa-i traseze niste limite, ea n-o sa arate niciodata ca vrea asa ceva.
• Cea mai mica dintre orfane, Agnes (fermecatoarea debutanta ELSIE FISHER), se ataseaza de oricine imediat si e disperata sa fie iubita. E obsedata de unicorni si spune tot felul de traznai delicioase. Nimic nu-si doreste mai mult decat o familie adevarata. E adevarat ca nici un unicorn nu ar strica...
• Mama lui Gru (Julie Andrews): in spatele oricarui ticalos se afla o mama care nu e de acord cu ce face el. Nimic din ce a facut vreodata Gru nu a fost destul de bine pentru pretentioasa si cartitoarea lui mama. Batrana de 80 de ani isi trateaza inca fiul ca pe un tanc de 8 ani. Atitudinea ei mult prea critica l-a facut pe Gru sa-si doreasca s-o impresioneze cu niveluri nebanuite de rautate.
• Cercetatorul nebun aciuit pe langa Gru, dr. Nefario (Russel Brand) pare sa aiba cam 150 de ani si oscileaza intre sclipiri de geniu si pierdere acuta a mintii. Foarte priceput sa-i construiasca sefului vehicule si arme incredibile, Nefario este, uneori, la fel de ager precum un bolovan. Auzul ? A inceput sa-l lase de cel putin 50 de ani.
• Creaturile rautacioase, mici si galbene, minionii (Pierre Coffin, Chris Renaud si JEMAINE CLEMENT) formeaza armata nu prea mobilata la mansarda a lui Gru. Muncitori si devotati lui Gru, minionii sunt foarte bucurosi sa fie folositi pentru ca Gru sa-si testeze armele. Cand le cunosc pe cele trei fetite adoptate de Gru, minionii isi dau seama ca si-au gasit perechea pentru nebunii.



Gen: animatie 3-D CGI
Voci: Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, Will Arnett, Kristen Wiig, Danny McBride, Miranda Cosgrove, Jack McBrayer, Mindy Kaling, Jemaine Clement si Julie Andrews
Regia: Chris Renaud & Pierre Coffin
Scenariul: Cinco Paul & Ken Daurio
Producatori: Chris Meledandri, John Cohen, Janet Healy
Producatori executivi: Nina Rappaport-Rowan
Durata: 95 min.
PREMIERA IN ROMANIA: 27 august 2010


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.