Setari Cookie-uri

Galerie foto : Sunt un mic ticalos

Universal Pictures si Illumination Entertainment va invita la primul lor film 3D CGI, Sunt un mic ticalos / Despicable Me.

Pentru a regiza acest proiect, Meleandri a apelat la Chris Renaud, nominalizat la Oscar si la Pierre Coffin, absolvent de animatie la Sorbona. Acesta din urma a creat cateva din cele mai vizionate scurt metraje de animatie de pe Youtube, inclusiv “The Lion Sleeps Tonight.”
Coffin a fost alegerea perfecta, pentru ca avea sa aduca pesonalitate filmului, datorita experientei sale indelungate in cadrul studiourilor Fox, mai intai ca artist de story board, apoi ca animator. Este autorul apreciatelor scurt metraje de animatie Flying Fish Tobby Who Aimed for the Stars si Pings.
Cei doi si-au impartit responsabilitatile, urmand ca Renaud sa se ocupe de storyboarding, iar Coffin de animatie.

Bine vs. Rau. Cine sunt oamenii lui Gru?

Desi initial nu e foarte clar cine e bun si cine e rau in Sunt un mic ticalos, pe masura ce povestea inainteaza, incepem sa intelegem.

Iata un ghid care ne ajuta sa distingem cine e rautacios si cine e adorabil in lumea lui Gru :

• Gru (Steve Carell) este un ticalos caruia ii place la nebunie sa-i necajeasca pe ceilalti. Fie ca ingheata o coada lunga de clienti din fata lui intr-o cafenea, sau creeaza un animal din baloane pentru un baietel, doar pentru placerea de a i-l sparge apoi, Gru face toate acele lucruri pe care trebuie sa recunoastem ca ne-ar fi placut si noua sa le facem. E pe cale sa devina cel mai mare raufacator din toate timpurile pentru ca pune la cale infractiunea secolului, cand ii iese in cale cea mai mare provocare din viata lui : sa devina tata.
• Rivalul lui Gru, tocilarul Vector (Jason Segel), este mult prea tantalau ca sa fie cool. Inchis in casa lui ca o fortareata, Vector pierde timpul jucand jocuri video si imbracat in costumul lui de sport portocaliu, in timp ce-si stoarce mintea ca sa nascoceasca urmatoarea mare lovitura. Arma lui favorita impusca cu piranha. Din nefericire pentru el, nu prea reuseste sa tina in frau creaturile carnivore...
• Cea mai mare dintre cele trei fetite orfane, Margo (Miranda Cosgrove) este cea preocupata cel mai mult sa-si protejeze surorile mai mici. Crescuta fara o familie, Margo nu are incredere in nimeni si stie ca singurele persoane pe care se poate baza sunt surorile ei. Fire puternica, Margo nu se teme sa-l infrunte pe Gru cand acesta incearca sa faca pe parintele celor trei fete. In Margo, Gru si-a gasit nasul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.